Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sinopta dağıtılan akülü sandalyelerin kalitesizliği, sürekli arıza yapması ve tamir

ataka34

Üye
Konular
9
Reaksiyonlar
0
Teşekkürler rıfat örnek,,,

arkadaşlar...2008 yılının başlarında,sinop ve ilçelerinde ,engellilere sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakfı tarafından akülü araba dağıtıldı,,,bu araçlar çin malı idi ve tabiri caiz ise dandikti...bu araçlardan bana da verildi ve 2 ay sonra ara bozuldu...baktımki sadece benim değil ,dağıtılan araçların hemen hemen tamamı bozuldu...araçları bize ulaştıran vakıf ile tamasa geçtik ve yardımcı olmalarını söyledeik,,,daha sonra istanbuldan bir firma ile anlaşıldı ve afraçlar istanbula yollandın...aradan 15 ay geçti ve bu araçların bakımını kabul edenler nedense yan çüzmeye başladılar...seçimde tuncelide susuz köylere dağıtılan çamaşır makineleri kayamakamlığın,valiliğin hangi bütçesinden karşılanıyor ise bu araçların bakım masraflarıda aynı bütçeden karılanır...nedense sinop ve ilçelerinde diğer illerde uygulananlar uygulanmadı...mesela istanbulda durumu iyi olmayan bir engelliye araç verilir ve bu araç ilerde bozulursa bunun bakımını sosyal yarımlaşma ve dayanışma vakfı karşılar...ancak nedense sinopta bu kanun uygulanmadı...kimsenin umurunda olmadı,güzel havada millet dışada ,iken engellilerin evde hapis olmaları k,msenin umrunda omadı ayancıkta bir kardeşimizin okula el arabası ile taşınması milletvekillerine de dedik belediye başkanlarınada derneklerede il başkanlarına ilçebaşkanlarına vali beye ayancık kaymakamına,el arabası ile çocuğunu okula taşıyan ekrem beyin rica etmeside yeterli olmadı,
hatta bir milletvekili bana telefonda benim kıredi kartı borcum var ben ne yapabilirim demesi,beni inananın çok yaraladı
hayatımda hiç bir zaman isyan etmedim engelli olduğuma,bu araçların tamir durumu ortaya çıkana kadar
meğer biz sahipsizmişiz
meğer bizim araçlar yanlış zamanda bozulmuş
keike bu araçlar seçim zamanında bozulsaydı
o zaman sırtımızı sıvazlayanlar çok olurdu
ama içimdeki umut hiç bitmedi taki rıfat örnek bu işe el atana kadar
teşekkürler rıfat örnek
teşekkürler,binlerce teşekkürler
evet sayın rıfat örnek bu konuyu engell,iler haftasında sinopta duymuş ve sıcağı sıcağına istanbula gitmiş
rıfat bey ile istanbulda bu araçların tamirini yapılan şirkete gittik...yetkililerle görük...şirkette yetkili sayın mustafa bügelek ve teknik servis sorumlusu,suat bügelek bizlere çok yardımcı oldular ve esnek davrandılar...rıfat bey 1 aracın bakım ücretini ödedi ki bu araç sinopta acil bir engelli kardeşimize gidecekti...daha sonra tekrar aradı ve bir aracın daha bakımını üstlendi ve diğer araçların,tamir masrafınıdaen kısa sürede çözeceğini ve çözmeye başladığıı söyledi...gerekirse bu araçların ilerde sorun çıkaracağından başka bir araçlarla değiştirileceğini söyledi...sayın milletvekillerim
sayın il başkanlarım
belediye başkanlarım
ilçe başkanlarım
sosyal devletiz madem
sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakfı başkanım
sayın iş adamlarım
sayın dernek başkanlarım
yakında seçim var aday olacak veya olmayı düşünen sinoplular
unutmayın
yarı sizde engelli olabilirsiniz
bize çıkan piyango sizede çıkabilir
unutmayın bizler yıllardır engelliyiz ve daha tecrübeliyiz
yarın çok geç olmadan sizlerde elinizi taşın altına koyun....kıredi kartı borcu olan vekilim,sizin kıredi kartınız var bizim oda yok...rıfat örnek bir öncülük etti
bırakın siyaseti
bırakın bürokrasiyi
sadece ayancıkta 80 tane engelli olduğunu hatırların
biraz vicdan
biraz merhamet
biraz ilgi istiyoruz
bize destek olun
bizler dilenci değiliz
sadece kimimiz işç, emeklisinin kimimiz işçinin,kimimiz işsiz babanın ve rahmetli babanın çocuklarıyız
bu seçimi biz yapmadık
ama
onurluyuz
ama gururluyuz
çünkü biz sinopluyuz
biliyoruz
rıfat örnek gibi niceleri çıkacak
ve bu iş çözülecek
tekrar teşekkürler sayın rıfat örnek
rıfat abi...

3 ay önce tamire gönderdiğim akülü aracım halen geri gelmedi!?

ben kas hastasıyım ve akülü araç kullanıyorum,yani kullanıyordum
sağ olsunlar 3 aydır akülü araç kullanmıyorum.
bundan 3 ay önce aracım bozuldu ve aracımı istanbula yolladım.aracımın motoru bozulmuş 200 tl de para yolladım ama halen aracımgelmedi.her aradığımda beni sallıyorlar.ancak ben buradan o firmanın adını ve geriplanda firmaya kimler ortak olduğunu anlatırsam. o firma gerçekten sallanır...sizce biz kime güveneceğiz?sizce ben özürlülerin üzerinden sömürü kurmuş olanları teşhir etmelimiyim?kimlerin bu firmaya ortak olduklarını ve hangi belediyenin işlerini o belediyedeki ortağı sayesinde aldıklarını,aracı bozulan kişilerin aracını maddi olarak yaptıramayınca geri iade ederken araçtan parça aldıklarını.hangi derneklerle çalıştıklarını?hangi belediyenin beyaz masası ile çalıştıklarını...

kardeşim ne demek istiyorsan açıkça söyleyebilirsin siyasi propaganda yapar gibi yok belediye yok bilmem ne demene hiç gerek yok.
anlat ki herşey ortaya çıksın ve burda bir şerefsizlik yada sömürü söz konusu ise bunun orası burası olmaz her neyse ortaya çıkmalı ve gereken yapılmalı...

Üst Alt