Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sinyal aparatlı engelli aracının satış işlemleri nasıl yapılır?

yburcak

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Merhaba aracimin sinyal kolunda aparat takili olup satisini engelli olmayan bir bireye verecegimden ne gibi bir yol izlemem ve ne yapmam gerekir. Ilk kez bir engelli aracini satacagim. Bu konuda bilgisi ve tecrubesi olan arkadaslar yardimci olabilirler mi. Saygilar.

@yburcak

Notere git sana bilgi verirler.
Ben şöyle yapmıştım önce aparatı söktürttüm faturasını aldım aparatsız arabayı vizeye sokup vize yaptırıyorsun sonra vize ve faturayla trafik şubeye gidip ruhsatı normal ruhsata çeviriyorlar araba da normal araca dönmüş oluyor sonra notere gidip satışını yapıyorsun. 2016 senesinde satmıştım şimdi prosedür nasıl bilmiyorum.

Çok basit
1. O tertibatı proje çizdirerek söktüreceksiniz tse ye gidip tescilliyorsunuz sonra notere gidin satış yapacağınız kişi ile ruhsatınız da ki şerhi düşecekler(büyük ihtimalle ruhsdat yapragını değiştirecekler)sonrasında satışını yapa bilirsiniz bunu kendiniz yapın muameleciye boşa para vermeyin.
Merhaba aracimin sinyal kolunda aparat takili olup satisini engelli olmayan bir bireye verecegimden ne gibi bir yol izlemem ve ne yapmam gerekir. Ilk kez bir engelli aracini satacagim. Bu konuda bilgisi ve tecrubesi olan arkadaslar yardimci olabilirler mi. Saygilar.

Cok tesekkur ederim bilgilendirdiginiz icin.

Üst Alt