Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sırf zorunlu oldukları için sakat istihdam edip kısa sürede işten çıkaran işverenler?

azizsmen

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Sırf Engelli çalıştırmadığı için ceza yememek maksadıyla İş Kurumuna başvurarak engeeli işçi talebinde bulunan daha sonrada memnun kalmadığını belirterek işten çıkaran firmalara bir yaptırım uygulanmaktamıdır.

Kendim için sormuyorym bir çok engelli arkadaşımın var işe girdim diye sevinerek 2022 maaşını kestiriyor ancak işveren işten çıkarınca yine aylaraca hatta yıllarca maaş bağlanmasını bekliyor. Bunun takibi İş Kurumunca neden yapılmıyor. Sizce bunun bir yaptırımı olması gerekmiyormu?

arkadaşım çok iyi bir noktaya değindin ama meşhur bi laf var düzen belli düzülen belli!!! devlet istihdam konusunda kendi üstüne düşeni yapmıyorken özel sektöre ne yapabilirki?

ewet bir yaptırım gerekiyor fakat bunu hep birlikte yapmamız gerekiyor bir imza kampanyası veya bir şikayet dilekçesi gibi sesimizi duyurmalıyız..

sayın boga bu konuyla ilgilenmesi bizi toplamasını bekliyorum..

valla değil imza kampanyası tekel işçileri gibi toplu grev yapsak hiç bi işe yaramaz!!! bizler ülkenin istenmeyen çocukları gibiyiz...

Evet arkadaşlar maalesef bunlar her zaman yaşanıyor özellikle inşaat sektörleri bunu sıkça yapıyor proje alıyorla 6 veya 7 ay proje bittmi bay bay

Üst Alt