Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Şirket sağlık raporumu vermek istemiyor! Nasıl alabilirim?

ALBAYSUSİ

Üye
Konular
11
Reaksiyonlar
0
Şirket sağlık raporumu vermek istemiyor.Nasıl alabilirim

sağlık raporun aslını verdiniz ? noterden fotokopi çekip noterden onaylatabilirsiniz

neden vermiyor ki bir fotokopisini alabilirsiniz bu sizin hakkınız gerekirse zorluk çıkart kaba kuvvet gerekir şirkete diş geçirme hakkını yedirtme

ne alakaya vermiyor oylebir hakkı yokkı neden verdiniz onuda anlamadım gerekir se bimerden şikayet kaydı ac onlar uğraşsın

İşe giriş tarihiniz nedir, yani sağlık raporunuzu iş yerinize işe başlarken mi ve ne zaman verdiniz?
Ve sağlık raporunu vermeme sebepleri nedir?
Fotokopisi iş yeri için yeterli bir belge zaten, aslı olmak zorunda değil ki.

Ama eğer diyorlarsa ki aslı olacak.
O zaman iş yerinizin avukatı var mı?
Bizim firmada var noter vs evraklarıyla o ilgileniyor.
Verin iş yeri avukatına, noter tasdikli bir fotokopisini alsın.
İkinizde de aslı olmuş olsun.
Sizi mağdur etmeye hakkı yok.

Eğer iş yerinizin avukatı yoksa insan kaynakları halletsin.

vergi indirim belgesi

Merhaba arkadaşlar maliye vergi indirim belgesini onaylayıp şirkete göndermiş ama şirket vergi indirim belgesini vermek istemiyor ne yapmam lazım belgeyi almak için önerileriniz için şimdiden teşekkürler.

Belgeyi vermemelerinin nedeni neymiş anlamadım? Ama, vermese de canınızı sıkmayın. elde ettiğiniz sakatlık indirimi bakidir ve vergi dairesi kayıtlarında her zaman bulunur...

İşyerinin İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğüne dilekçe Yaz.Vergi indirimli raporumun konusunda bilgilendirilmek adına.

ne iş yerleri var vallah billah ya,benim iş yerime geldi vergi indirimi raporum vs,eskişehirde merkez sağolsunlar özlük işleri ile uğraşan birim istanbula orginal kopyaları ile yolladı ben burdan noter tasdiki yapıp onlara noter tasdiklerini yolladım asılları bende..

Üst Alt