Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Şirketim İstanbul'da, ben Ankara'da yaşıyorum. Vergi indirimi başvurumu nereye..?

kunduz2005

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
raporum cikmak uzere. sirketim istanbul da ben ankarada oturuyorum vergi indirimi icin nereye basvurmam gerekiyor bilgisi olan varmi yardimci olabilirmisiniz

sirketin hallder onu insan kaynaklarına git ordan sana bazı evraklar verecekler onları sirketine şpostalıycaksın cünkü benümm sirkeetim izmirde ben baska bir yerdeyimmm yani genel merkeze

Cevap icin TeşekkürlerÖğrenmek istediğim nereye başvuruluyor ben kendim takip etmek istersem

Çalışan engelli birey direk vergi indirimine müracaat etmesi gerekli şirkete evrak vermek işinizin hal olacağı anlamına gelmez. Bizzat İstanbul'a gidip Maliye Mükellef Hizmetler Birimine vergi indirim hakkı için müracaat edeceksiniz.
Yada Ankara'da Maliye'ye evraklarınızı teslim edip resmi kanaldan İst. maliyeye gitmesini sağlayacaksınız..

Çok teşekkürlerVergi dairesine kendim mı gideyim yoksa maliye araciliyla mı yollayayım sizce?Bir de, rapora sevkli değil de kendim bizzat başvurdumVergi dairesinde sorun yaşarmiyimRaporum hacettepeden usulüne göre düzenlendiYardımcı olabilirmisiniz

Bence Ankara maliyeye müracaat edin ve evraklarınızı resmi kanaldan ist. yollayın.

Eğer ille de İstanbul'da yaılacaksa işlemler, kendiniz posta yoluyla (APS) gönderin derim ben de. Ama öncesinde Ankara'dakilere de bir danışın isterseniz... Bir ihtimal onlar işlemleri Ankara'da yapabilirler. Hafızam beni yanıltmıyorsa, bulunduğu yerdeki vergi dairesinde işlemleri yapılan üyelerimiz de olmuştı...

Üst Alt