Selam, arkadaşlar sırt kısmı uzun tekerlekli sandalye çeşitlerin yaza bilirmisiniz lütfen?
Zaur Üye Üyelik 19 Haz 2007 Konular 66 Mesajlar 320 Reaksiyonlar 0 23 Ağu 2017 #1 Selam, arkadaşlar sırt kısmı uzun tekerlekli sandalye çeşitlerin yaza bilirmisiniz lütfen?
*veli* Yasaklı Üye Üyelik 29 Nis 2017 Konular 3 Mesajlar 5,381 Reaksiyonlar 0 23 Ağu 2017 #2 Zaur, merhaba nasılsın. Buraya üye olmamı sağlayan Gülnare hanım ve sizdiniz Onada slm benden. Buranın alışveriş merkezi var baktınız mı.
Zaur, merhaba nasılsın. Buraya üye olmamı sağlayan Gülnare hanım ve sizdiniz Onada slm benden. Buranın alışveriş merkezi var baktınız mı.
Zaur Üye Üyelik 19 Haz 2007 Konular 66 Mesajlar 320 Reaksiyonlar 0 23 Ağu 2017 #3 *veli* Selam Veli, iyi diyelim iyi olsun, selam gönderen sağ olsun, bizi buradan takip ede bilirsin. Baktım ama tüm önerileri duymak istiyorum.
*veli* Selam Veli, iyi diyelim iyi olsun, selam gönderen sağ olsun, bizi buradan takip ede bilirsin. Baktım ama tüm önerileri duymak istiyorum.
Zaur Üye Üyelik 19 Haz 2007 Konular 66 Mesajlar 320 Reaksiyonlar 0 24 Ağu 2017 #4 [FONT=sans-serif]Buranın alışveriş merkezinde malesef sırt uzunluğu 50 sm olanı yok, bu konuda bilgisi olan yokmudur?[/FONT]
[FONT=sans-serif]Buranın alışveriş merkezinde malesef sırt uzunluğu 50 sm olanı yok, bu konuda bilgisi olan yokmudur?[/FONT]