Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sırtımda taşıyabileceğim oksijen tüpü kullanmam lazım..?

Konular
91
Reaksiyonlar
0
Sırtımda taşıyabileceğim oksijen tüpü kullanmam lazım. nasıl bir tüp kullanmam lazım.
hafif olacakki bazen dışarı çıktığım zaman yanımda taşıyabileyim

.bu konu hakında bilgisi olan varsa görüşlerini bekliyorum

selam,çeşitli boylarda tüp var kaç kiloluk istiyorsan nerden temin
edeceğini üniversiteye sor mesleğinle ilgili doktorlar birşey söylemişlerdir senin bu mesleği kesin değiştirmen lazım sigorta süren uygunsa erken emekli olabilirsin bir de yağlı elle oksijen tüpüne dokunulursa patlama oluyor hatırlatayım,geçmiş olsun.

sormamım sebebi oksijen tüpü tehlikelidir.Öyle sırtında güneşte ,ateş yanında taşıyabileceğin bir şey değil.patlama riski fazladır
Şart ise medikal firmalardan araştırıp satın alacaksın.
5 litre tüp ne kadar süre idare ediyor,onu da sorarsın.Yani mail atıp sorman lazım.Geçmiş olsun.

bugün araştırdım en hafifi aleminyum tüpler varmış.onlarında fiyatı 1200 dolarmış.kurumda ödeme yapmıyor.

Bir ürün ne kadar küçük ise o kadar da pahalı oluyor.Serumlar bile öyle.Küçük serum pahalı. büyükler daha ucuza geliyor.Pahalı olduğu için de
ödeme yapmazlar.Hele emekli olduktan sonra da daha beter.
Bu oksijen tüpünü hangi hastalık için kullanacaksın
Bir de yürüyormusun ,tekerlekli sandalyede misin ?bunlar ürün için lüzumlu idi ,ama madem alacak durumun yok bir iki site buldum onlar la oyalanırsın. Bir kg ağırlığındaki alüminyum tüp 1.5 litre oksijen alıyormuş .3 saat idare ediyormuş
http://gizemmedikal.com/images/22.SAYFA.jpg

Böyle bir site buldum.Ankara 'da Oldukça güzel ürünler var.Ambulans tıbbi cihazı satan yerlerde de vardır.ama çelik.
Bir ambulans malzemesi satan yerde portatif oksijen tüpü var nasıl bir şey belli olmuyor
Ems Mobil Sistemler ve Hastane Malzemeleri - Portatif Oksijen Sistemi

nine60 ilgilendiğin için teşekkür ederim.ben yürüyorum.ben koah hastasıyım.kronik akciger hastası.

satış alanım değil ama bi yakınım için ihtiyacımız omuştu.sırtında taşıyabileceğin hafif aliminyum tüpler var bide bunların tasarruflu kullanmanı sağlayan özel bi başlığı var.galiba 1,5 lt tüp 6 saat falan gidyormuş tabi yanlış hatırlamıyorsam . www.barlamedikal.com burdan da bilgi edinenebilirsin belki

Tahmin etmiştim baho 65.
zaten oksijen tüpü kullananlar KOAH, Astım,kanda okjijen taşınmasında sorun olanlar,bir de kanserli hastalar oluyor.
O istediğin tüpü nasıl alabilirsin ?biraz zor. Bir hasta için lüx sınıfına giriyor.Ne kaymakamlıktan isteyebilirsin ne de başka yardım derneklerinden.
sana tavsiyem ilaçlarını saati saatine muntazam alman

ilaçlarında saat şaşması olmasın
Hele sigara kullnıyor isen bu bir intihardır .sana söylemişlerdir.
Akciğer kapasiteni biraz artırabilirsin. Derin nefes alarak nefesini tutabildiğin kadar tutarak( burnunu kapatarak )
Günde 4-5 kez tekrarlarsan faydasını görürsün

Not :ben de KOAH hastasıyım.ama kendimi kontrol etmeye çalışıyorum
sana şifalar dilerim

teşekkürler.nine60 ben evde nebülizatör de kullanıyorum.cep tipi nebülizatör varmış.bilgin varmı.

maalesef bilgim yok.Ama google'dan ararsan çok çeşitli var.Bunları doktorundan onay almadan kendi kendine kullanma.oksijeni bol ağaçlık yerlerde biraz yürüyüş yap.Bu tip aletlere mümkün olduğu bağlı kalma ki kaliteli bir yaşam süresin.
Ağaçlar gündüz oksijen salarlar,özellikle koru ve orman gibi yerlere hastaları gönderiyorlar.Tabiii ki alerjisi yoksa.

bana yanımda taşıyabileceğim oksijen makinesi lazım.sırtında taşınabilir oksijen makinelerin sıfırı 6 ile 10 bin tl arasındadır.onun için ben ikinci eli arıyorum.bu konuda bilgisi olan varsa lütfen yazsın.şehir fark etmez.yeterki ikinci el olsun.

Üst Alt