Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Şişli Etfal Sağlık Kurulu Raporu için randevu saati verilmedi. Kaçta gideyim?

istikbal

Üye
Konular
21
Reaksiyonlar
0
Merhabalar,

Yarın (Pazartesi) için Perşembe günü Şişli Etfal'den Ötv indirimli araç alabilmek için randevü aldım. Fakat bana saat filan söylemediler. Sitelerinde kurulun 13:00'de toplanacağı yazıyor. Acaba kaç gibi orda olmam gerek bilen varmı? Geç kalıp günümü yakmak veya sabahın 7 sinde gidip orada boş boş beklemek istemiyorum. Daha önceden tecrübesi olan bir arkadaş varmı?

benim fikrim..doktorlar sabah 8 den önce :confused: gelmez..siz en iyisi en geç 9 da orda olun..

saat 8de orada olun evraklarinizi hazirlayip 1deki kurula kadar raporunuzu teslim ederseniz sizin yarariniza olur

İki saat öncesinde orada olunsa kafi diye düşünüyorum. Nedir son durum?

sabah doktorlar 8:30-09:00 arası gelir o saatlerde gidip muayene olursun 13:00 da da sağlık kurulu toplanıyor bir görünüp çıkarsın o kadar

başlık cevapsız kalmasın diye yazıyorum ne kadar erken giderseniz o kadar erken yol alıyorsunuz. Sabah saat 08:00 de oradaydım 35 kişilik kuyruk vardı :) diğer şişli etfal maceralarıma ait linkleri az sonra bu başlığa eklerim.

Üst Alt