Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sisteme giriş yapılmadığı için sınıfta kalmış görünüyorum!?

sensiz1dk

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
S.a Arkadaşlar Ben 19 Yaşındayım Şuan Sunucu Ve Ağ İşletmenliği Okuyorum Bazı Sebeblerden Dolayı Geç Yazılmıştım Suan Lise 4 Deyim
Ve 3.Sınıfı Bitirdikden Sonra Herkezin Aldığı Gibi Bende Karne Aldım Normal Bir Ortalama Normal Devamsızlık İle 4.Sınıfa Geçtim 1 Ay Öncesine Kadar Öyleydi Şimdi Okul Bir Sorun Çıkardı Sisteme Beni Girmeyi Unutmuslar Ve Okulda Kaldı Gözüküyorum Bu Konu İle İlgili Ne Yapabilirim ?

1 Ay Öncesine KAdar E Okuldan Staj Yerime Bakıyordum

Zaten Okulda Kalsam E Okuldan Karne Çıkmazdı Felan Filan Yani Burası Doğru

Ama Böyle Birşey Nasıl Olur Okul Bu Durumu Açıklayamıyor Ama Biri Sisteme Girmeyi Unutmus Suan E Okulda Gözükmüyorum Giremiyorum MüdüR Tek Yardım Olarak Dısardan Okursun Diyor Ama Bu Böyle Olamaz Bilen Birileri Bana Ulaşabilir Mi Ne Yapmam Gerekdiği Hakkında ?

-----KONUYU YANLIS YERE AÇTISAM KUSURA BAKMAYIN ÖZELDEN MSJLARINIZI BEKLİYORUM----------------

Milli Eğitimde memurum, bu konuyla ilgileneyim, ama bunun için bana daha bilgi gerekli..

Üst Alt