Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Site ne hale gelmiş böyle

SERAFİM

Yasaklı Üye
Konular
141
Reaksiyonlar
2
Yavhu bu site bir zamanlar güzeldi eğlenceliydi , üyelerin çoğu küsüp gitmiş ,kalanlarıda engelleyip duran sadist birileri var .
Böyle ali kıran başkesen modunda moderatörlük yöneticilik olmaz ki

konu açıyorsunuz konuyu siliyorlar
yorum yazıyorsunuz yorumu siliyorlar

amaç ne peki

böyle yobaz olmayın ,bırakın insanlar rahat rahat konuşup tartışsın

site yöneticisine siteye reklam verecek şirket buldum diyorum ,reklam almıyoruz diyoooooor :)

Kibir ideolojisi firavunların bile sonunu getirmiş ,yapmayın böyle

Bir sürü arkadaşım vardı bu sitede çoğu uçup gitmiş . güzel bir ortamı mahvetmek kimseye yarar sağlamaz.

Moderatörler bile oturan boğa dan yana dert yanıyor . yazık gerçekten üzüldüm

Mutlaka dinlenmesi gerekn müzikler diye konu açıyorum adamlar bu konuyu bile siliyorlar .Tuhaf değil mi

Vilanjik le tatlı tatlı fikir alışverişinde bulunuyoruz yorumlarımızı silmişler

Bu kadar saygısızlık olur mu ?

yöneticilikle cellatlığı ayırt edemiyorsunuz

Ben konu başlığını mutlaka dinlemesi gereken müzikler yapmışım ,moderatör RNB müzik diye başlığımı değiştiriyor

Serafim çok şikayetçisin hep

Dünki müziği gördüm arkadaşın paulaştığı müzik vardı nebiçim müzik felan demişin açtığın konu müzikle ilgili müzik sohbete dönmüş ondan silinmiştir

Konu başlığı yalnışsa doğrısunı düzeltiyolar

Reklamda yasak formda

Serafim çok şikayetçisin hep

Dünki müziği gördüm arkadaşın paulaştığı müzik vardı nebiçim müzik felan demişin açtığın konu müzikle ilgili müzik sohbete dönmüş ondan silinmiştir

Konu başlığı yalnışsa doğrısunı düzeltiyolar

Reklamda yasak formda

Tamam da ben RNB müzil paylaşıyorum ,Vilanjik kalkıp Selda Bağcan paylaşıyor .Sence alakalı mı

Ayrıca biz Hasan'la görüş alışverişinde bulunuyorduk ,küfür ya da hakaret yoktu

Ben bu sitedeki insanları ,yöneticileri gerçekten sevdiğim için buradayım . Ama böyle sertlik yaptıklarında üzülüyorum

Oturan boğa Bülent te iyi birisi sizlerde iyiiniz sağolun ama çok sert kurallar koymayalım

Hmm onu bilmiyom yabancı müzikti evt paylaştığın başlığını tam hatırlamadım müzikli olanı

Neyse önemli değil , benim de hatalarım var gerçekten bazen şakalarımı abartıyorum ,bundan sonra biraz daha dikkat edeceğim hareketlerime

Üst Alt