Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Site üyelerinin diğer üyelere reklam amaçlı özel mesaj göndermeleri!?

UZAKLAR

Üye
Konular
32
Reaksiyonlar
1
Efkan19 adlı üyeden şöyle bir özel mesaj aldım muhtemelen hepinize gelmiştir.
Evde İş İmkanı
Evinizden günde 1 saat ayırarak ayda 1000TL ve üstü para kazanmak ister misiniz?Firmamıza internet tabanlı çalışacak çalışma arkadaşları arıyoruz.Memurlar,ev hanımları,engelli kardeşlerimiz,emekliler,öğretmenler,öğrenciler interneti kullanabilen herkes bizimle çalışabilir.Önemli Not:İşimiz satış ve pazarlama değildir.Detaylı bilgi "buraya bir web adresi yazılmış ben yazmadım"

Efkan19, bu kadar iyilik meleğisin arkadaş özel mesaj değilde genele bir duyuru yaparsın olur biter. Ha bu arada m.vekilliği adaylığının bunla ilgisi varmı bilmiyorum. Ben çok kızarım böyle olaylara siteye üye olalı 3 gün olmuş, bir mesaj bırakmış o da akp den adayım die, sonrada özel mesajlar. Yapma bunu hiç hoş değil.

Bilgilendirime için teşekkürler. Aynı mesajı bir çok üyeye yazmış. Bu kişinin tüm (özel) mesajları silindi ve kişi yasaklandı.

Bu tür saadet zinciri mahiyetindeki mesajların sitede yayınlanması yasak. Doğal olarak özel mesajla buna dair pazarlama yapmak da yasak! Dahası özel mesajla site/firma tanıtımı yapmak tümden yasak.

Bu tür durumlar üyeler tarafından yöneticilere bildirildiğinde hemen gereği yapılıyor ve ilgili kişiler yasaklanıyor.

çok dogru bülent bey, milleti yanılmaktan baska bir ugraş değil benim fikrimce..

Üst Alt