Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Site yöneticileri özel mesajla sorulan sorulara dair bir çözüm bulabilir mi?

ism_77

Üye
Konular
12
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar merhaba ben eğer bunu kişisel ve saygısızlık hali olarak algılamaz iseniz sitenin tüm forum moderatörlerine hitaben bir düşüncemi bir ricamı sizlerlede paylaşmak istiyorum. forumlarda yazışırken kimi arkadaşlarımız,ilk zamanlarda buna bende dahilim sorunumuzun bir an evvel daha sağlıklı ve ehil kişilerce cevaplanmasını istediğimiz için taleplerimizi özel mesaj aralığı ile moderatörlerimize iletiyoruz. sanırım site kuralları gereği moderatörlerimiz özel mesajları cevaplamayı belkide bilginin kısıtlandığı belkide benzer durumda olan diğer arkadaşlarında aynı dertten muzdarip olduğunu ve sıkıntının ortak bir paydada konuşulması gerektiğini düşündükleri için yanıtlamayı uygun görmüyor olabilirler.haklılarda lakin siz yöneticilerimiz bu tarz mesajları alıntı yaparak ve cevaplarını uygun forumlarda yayınlayarak bizlere ses olamazmısınız. amacım siteyi ve siz değerli yöneticilerimizi rencide etmek değildir lütfen yanlış anlaşılmasın sevgi saygı ve muhabbetle

İnanın buna zaman ayırmak imkansız. Özel mesajla "şu foruma yazın" demek bile çok zaman alıyor. Ve dahası "cevaplasan ne olur"larla devam eden yazışmalarla karşılaşmak da neredeyse kesin.
O yüzden, özel mesajla ya da emal ile ya da facebook vb. yollarla yazılan hiç bir mesaja karşılık vermiyorum (çok çok çok nadiren ilgili forma yazmaları gerektiğini not ediyorum)

Üst Alt