Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Site Yönetimini kınıyorum [Görüş]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

E®KAN

Üye
Konular
19
Reaksiyonlar
0
Şehit olan askerlerimize buradan bir dua etmek isteyen ve hain saldırıları kınamak isteyen arkadaşlarımızın mesajlarının silimnesi dolayısıyla site yönetimini kınıyorun....

BEN ÜLKEMİN SLOGANINI ATARIM
BENİM İÇİN CANINI VERENLERİ HAYKIRIRIM
ONLARA FATİHADA OKURUM KURANDA
ÜLKEMİ BAĞIMSISLIĞA KAVUŞTURAN YÜCE ATATÜRK'ÜMÜDE HER YERDE SLOGAN ŞEKLİNDE SÖYLERİM
EZANDA OKURUM İSTİKLAL MARŞIDA BUNLAR SİYASİ GÖRÜŞ DEĞİL BENİM YAŞAYIŞ BİÇİMİM TÜRKÜM DOĞRUYUM ÇALIŞKANIM İLKEM ATATÜRK İLKELER VARMI ÖTESİ
MİSAKI MİLLİ SINIRLARI İÇİNDE TÜRKİYE CUMHURİYET BİR BÜTÜNDÜR
işinize gelmedimi siyaset öyle mi sayın öteki site yetkilileri,

Sıkıldım artık ben bu lümpen mesajlardan. Yanıt vermek de istemiyorum. Her seferinde kalp kırmamak için dil döküyorum saatlerce, ama sonra sanki suya yazılmış misali bir sonraki olayda aynı şeyler tekrar ediliyor...

İsteyen üyeliğinin silinmesini talep edebilir... Sitenin kuralları ve içerik sınırları belli. Yıllardır böyle ve bundan sonra da böyle olmaya devam edecek.

Sıradan alalım gitmek isteyenlerin adlarını..?

Bakın arkadaşlar, sahiden yazmaktan ve derdimi anlatmaya çalışmaktan bıktım. Bane ne kimin hangi siyasi görüşe sahip olduğundan, bana ne dini görüşlerinden, bana ne değer yargılarından... Benim işim, Sakatlar ve Ayrımcılık teması içinde bu forumun işlemesini sağlamaktır. Bunun dışındaki siyasi ve dini polemikler bu site içeriği ile ilgisizdir.

Lam-lum slogan atıp geyik yapmaya izin yok, bu kadar basit. Ama siz bir düşünce ve tartışma istiyorsanız, onun da yeri var:

OturanBoğa,
Sitenin nasıl olduğu ve olacağını keskin ve kesin cümlelerle anlatmışsın. çizgiler belli, sınır belli, biçem belli, üslup belli. Yani bu sitenin kriterleri belli. Bunun dışına çıkanlara, sınırı ihlal edenlere, kırmızı ışıkta geçenlere Başbakanın Mersinli çiftçiye söylediği gibi...
Benim de nacizane bir önerim olacak. "Üstüme bina çöktü, bir ay sonra kurtardılar, bu da benim hikayem, bir gün yolda yürürken kafama tuğla düştü ve hayatım değişti" gibi örneklemelerle çoğaltabileceğimiz hayat öyküleri bahsettiğiniz Cafe engellilere alabilirsiniz -ve bence de- almalısınız. Çünkü buradaki insanların öyle veya böyle bir öyküleri var ve çözüm yollarını araştırıp, öğrenip, paylaşmak istiyorlar.
Not; ben daha yeni geldim ve gitmeyede niyetim yok.

merhaba arkadaşlar,
bence bu konu çok nazik, çok hassas bir konu. bu tartışmanın uzatılmamasını diliyorum. yaklaşık 18 yıldır hekimlik yaptığım ilçemden 20 yaşında bir gencimizi (denizli- beyağaç'tan, halil ibrahim arılık,) aktütün'de şehit verdik. defalarca muayene ettiğim nerdeyse ailemden biri gibi emeğim geçen ve yakınlık duyduğum insanlar. anlatılması zor ve çok sıkıntılı bir durum. işim gereği ilk gün haber verilirken ben de beraberdim. sabır deyip ellerini tutabildim dakikalarca.
burda bu konunun işlenmesi de bence pek doğru değil. çünkü çok yoğun, derin ve haklı bir konu. sitede tamamıyla bir içerik kaymasına sebep olabilir.
memleketim insanlarının içine düşürüldüğü bu durumu kınıyorum.
oturan boğa'ya da hak vermek gerekir. böyle bir konuya direk girmek sitede içerik kaymasına neden olabilir. ama gazi ve gazi engellili arkadaşlarımızın burada bir başlık açmasi iyi olacaktır..

OturanBoğa' Alıntı:
Sıradan alalım gitmek isteyenlerin adlarını..?

Gitmek ?
ben burda sizinle ters fikirde olabilirim, yanlış fikiler de savunabilirim fakat ilk yapacağınız şey bu mudur. Hiç mi kınama yada ters fikire tahammülünüz yok.

gerekirse gideriz de, istenmediğimiz yerde duracak değiliz. Beni üzen şey aynı gerekçelerin ve hassasiyetin bu linkte gösterilmemesidir.
Bu linkteki konuya fösterilen hassasiyetin şimdide gösterilmesini ve sayfalarca konuşulmasını isterdim. Üzüldüm doğrusu;
http://www.engelliler.biz/forum/viewtopic.php?t=22028&postdays=0&postorder=asc&start=0

Lam-lum slogan atıp geyik yapmak değil amacımız, tepki göstermek, fakat tepkimizi ilk gösterdiğimiz yeri yanlış seçmişiz.

O yazının amacı, toplum içinde varolurken sakat olmakla azınlık olmak arasındaki bağı göstermek, farklı olanın dışlanma mekanizmalarının aynılığını gözler önüne sermek ve tüm dışlanmışlar olarak bütün dışlama meknizmalarına karşı ortak tavır almak gerektiğini söylemeye çalışmaktı.
Aynı şeyi başörtüsü yüzünden üniversiteye alınmayan kızlar için de kurarım, ramazan'da oruç tutmuyor diye linç edilmek istenen adam için de kurarım, travesti diye işkence görüp öldürülen kişi için de kurarım, Amerika'da Müslüman diye fişlenen adam için de kurarım, Almanya'da Türk diye evi yakılan kadın için de kurarım, hasılı bir sebeple toplumda azınlık durumuna düşen ve farklı olduğu öne sürülerek dışlanan herkes için de kurarım.
Benim için dili, dini, politik düşüncesi, cinsel tercihleri, cinsiyeti vs.vs.vs ne olursa olsun birarada yaşama iradesi göstermek ve herkesin koşulssuz olarak eşit olduğunu savunmak bir yaşam felsefesidir. Her sözümü bu barış diliyle kurmaya çaba sarf ederim. Ve birarada yaşam için söylenen her sözü desteklerim.. Ve doğal olarak da nerede bir savaş, nerede bir ölüm, nerede bir dışlama, nerede bir linç, nerede bir provakasyon görürsem de ona karşı dururum.
Bu politik irademdir.

Bu sitedeki yöneticilik tavrım ise yukarıda söylediğim gibi çok nettir: Bu site sakatlar ve ayrımcılık konularında paylaşımlarda bulunmak için vardır. Nokta!
Eğer içinde düşünce, felsefik tartışma niyeti ve karşı görüşleri de dinlemeyi hazmedebilecek bilinciniz varsa, o zaman Cafe forumunda sakatlık dışındaki konularda tartışmaya katılabilirsiniz. Ama oranın da kurallarına uymak koşuluyla.

selam

şimdi arkadaslar acıkcası konuyu tam okumadım sanırım bir kaç arkadas şehitlerimizle ilgli bir kaç yazı yazmıs şimdi bülent arkadsımızda burası sakatlar için yapılan bir site bu tür şeylere izin vermem gitmek isteyen isim versin diyor konuyu tam bilmeme ragmen buraya 15 000 kişinin üye olmasıyla para kazanan bir site varsa ( aldıgı reklamları kimse bülent kardeşimin gül yüzüne vermez diye tahmni ediyorum ) söylemesi yanlıs haaa kardeşim siteyi ben kurdum istediğimi alırım istediğimi atarım işinize gelirse diyorsa o ayrı beni atabilir
Saygılarımı sunarım

yeşil izmit o halde sadece buradaki yazıları değil tüm sitedeki yazılanları da okumalısın.

sonra da gelir tekrar yzarsın arkadaşım.

bu sitede oturanboğanın katkısını gözardı etmeniz haddi aşan bir açıklama olmuş bence!

emeğe ve paylaşıma saygı diyorum önce.

ve bu emeği, bu paylaşımı anlamanız için siteyi, bütün forumları okuyunuz diyorum sadece.
ancak ondan sonra emekten ve bir paylaşımdan bahsedebiliriz!

ve şehitleri anan yureklerimize ve binlerce üyeye, ticaret hesabıyla haksızlık etme!
ilgini çeken ticaret kısmını ille de tartışmak istiyorsan ayrı bir başlık açarsın.
tartışırız!

ama yeri burası değil inan!

ERKAN VE YEŞİL İZMİTLİ KARDEŞİME KATILIYORUM

O ŞEHİTLERİMİZKİ HEPİMİZ İÇİN CAN VERDİ NOLUR BE AZICIK MÜSAMA GÖSTERİLSE SENİN DEDENDE ŞEHİT OLDU BENİM DEDEMDE BU VATAN UĞRUNA BÜLENT ONLARIN HATRINA BİRAZ MÜSAMA VE SAYGI BEKLİYORUM BU KONUDA SİZCE ADAM ATMAK ÇÖZÜMMÜ SİTEDEN ÇÖZÜMSE BUYRUN ATIN ŞEHİTLERİMİZE ALLAHDAN RAHMET YAKINLARINA BAŞ SAĞLIĞI DİLİYORUM BÜTÜN TÜRK MİLLETİNİN BAŞI SAĞOLSUN SELAM VE DUA İLE :cry: :cry: :cry:

E®KAN' Alıntı:
Şehit olan askerlerimize buradan bir dua etmek isteyen ve hain saldırıları kınamak isteyen arkadaşlarımızın mesajlarının silimnesi dolayısıyla site yönetimini kınıyorun....
al bendende o kadar. sayın site yetkilileri etik olun.din aleyhine başörtüsü aleyhine miliyetçilik aleyhine yüzlerce yazı tutum ve yorumlar varken dua ve başsağlığını siyasi görüş diyorsanız sizi oraya havale ediyorum ve bu sitede yerimin olmadığı kanaatini taşıyorum.ve benim üyeliğimi silmenizi istiyorum.bu son yazım kalsın.ha nereyemi havale ediyorum meraklanmayın havale adresine ulaştı.

Arkadaşlar çok güzel fikirdesiniz Şehitlerimize Allahtan rahmet Kederli Ailelerine ve doslarına sabırlar gazi ( yaralı askerlerimeze) acil şifalar diler bütün askerlerimiz için dualarımızı da eksik etmeyiz ama oturan boğa arkadaşımızın dediği gibi burda güncel farklı alanlarda tartışmıyoruz yanlış yerler forum kurallarını ve forumda neyin nerede olduğuna bakmıyoruz sonra "benim üyeliğim iptal edilsin" deniliyor "kimler gitmek istiyor denilince " yanlış anlaşıyor lütfen duyarlı olalım kimse kimseyi kırmasın üzmesin incitmesin oturan boğanın söylediği gibi cafe bölümünde mevcut olan yerden devam edilsin

selam

arkadaslar ben tam anlatamadım sanırım derdimi olay bülentin bu işten para kzanması değil tabkiki ticari olarka bakıcak buna kimse bir şey diyemez bence ama burası böyle kardeşim işine gelirse cek git demek cok yanlıs geliyor Bülentin katkısına gelince tabiki bu siteyi var eden adam odur ona ne söyleyebilrizki burası bir kurum olarak görülürse buranın sahibi bülent arkadasımdır ama T U TU M bana hos gelmedi benim demek istediğim ekmek yediğin bir yer varsa insanlara biraz daha saygılı olmak zorundasın

Haksızmıyım ?

ya bu nasıl bi zihniyet hangi siyasetten bahsediyorsunuz .siz burda biz sakatız haklarımızın verin derken aranızda oralada kolunu bacağını kaybetmiş arkadaşlarınız var onlarada mı saygı yok sen burda adım atmaya uğraşırken o orda canın dan oluyo ve bi kınamayı siyasi bi olay olarak algılıyosunuz .valla kardeşim bu sitenin bilmem ne kadar üyesivar duran durur durmayan gider .derseniz burayı doldurmasını bilenler boşaltmasınıda bilir onlardan biri sizin kardeşin yada evladınızda olabilirdi .kınanacak biri varsa oda sizsiniz ben ce

Arkadaşlar Yanlış anladığınız nokta Şurası Bülent bey durup duruken mi dedi acaba üyeliğinin iptal edilmesini isteyen bir arkadaşımız vardı onun için söylenmiş bir söz gayet haklı buluyorum bülent kardeşimizde başka üyeliğinin iptal edilmesini isteyen varsa söylesin dedi bunun neresi yanlış bende bunu anlayamadım

ŞEHİTLERİMİZ

ERNUSAMADA KATILIYORUM SİYASETLE NE ALAKASI VAR OLAYIN KONU ŞEHİTLERİMİZ AYRICA NOLMUŞ YANLIŞ FORMA YAZILDIYSA BU KADAR HOŞ GÖRÜ GÖSTEREMEZMİSİNİZ KOVMAK KOLAY GELİYO İNSANLARI ŞEHİTLİK PEYGAMBERLİKDEN SONRA GELEN MERTEBEDİR AZICIK İNANCINIZ VARSA SAYGILI OLUNUZ MEVLÜD OKUTALIM DEMİŞ Bİ ARKADASIMIZ VARIM ONADA VARIM

Müsamaha yok arkadaşlar. Bir değil iki değil bin değil... 35 bin kişi ölmüş ve sürekli ölmeye de devam ediyor! Bugün buna müsamaha gösterilse yarın ne olacak? Bunu önemli saysam, yarın "peygambere hakaret eden karikatür" kınamasına ne dicem? Ya da başkasının önemli gördüğü konularda müsamaha göstemezsem ne olacak? Sana önemli gelen bana gelmiyorsa, bana önemli gelen sana önemli gelmiyorsa, o zaman ne olacak? Herkesin önem kriterine göre sitede konu dışına mı çıkılacak?! Hayır.
Bu sitenin sınırları belli. Nokta. Ben nasıl bu sınırlarda kalıyorsam, herkes de kalacak. İkinci bir seçenek söz konusu değil. Bu konuda söyleyeceğim son söz de budur.

Not: Önceden de dediğim gibi, içinde düşünce, felsefe, çıkış önerisi, tartışma bilinci olan ve daha da önemlisi farklı görüşü hazmetme bilinci taşıyan her konuyu da Cafe'de gündeme getirebilirsiniz. Ama yok, (sözüm meclisten dışarı) öyle iki slogan atıp içi boş geyikler yaparak öne çıkmak istiyorsanız, kusura bakmayın ama onun yeri burası değil.
Ve emin olun bu kurallar olduğu için bu sitede 16 bin üye var! Onun için Sakatlık ve Ayrımcılık temelinde biraraya gelebiliyor bunca insan...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt