Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sitede anlık mesajlaşma sistemi kurulamaz mı?

Helsinki

Yasaklı Üye
Konular
25
Reaksiyonlar
2
foruma üye olup özel mesaj atmayı bilmeyen arkadaşlarımız için şu mesaj atma kısmını daha kullanışlı bir hale getirmenizi rica ediyorum. şirketler arası yazışmalarda olduğu gibi bir same time olabilir siteye giriş yaptığımızda online olduğumuzda yeşil olalım ve birbirimize daha rahat mesaj yazalım ayrıca arkadaş listeme eklediğim kişilerin online olup olmadığını görebiliriz basit bir program özel mesaj bölümünü geliştirin lütfen! Messenger gibi bir şey da uygulayabilirsiniz online olanlar görünsün ve üzerine tıklayıp özel mesaj atalım ve özel mesajı geri çekme butonu olursa süper olur

Son düzenleme:
katılıyorum zor olmasa gerek adminler yöneticiler yapabilirler
umarım sesimizi duyarlar

bende katılıyorum cok zor burdan mesaj yazmak ısgence

ama bunlar zaten var: http://prntscr.com/jmfx3z

mobilde ise maalesef eksik. Mobili çok yoğun yapmamaya özen gösteriyoruz. Ama evet, geliştirilebilir...

anlık sohbet ise yok ve olmayacak

OturanBoğa

sayın hocam , ben anlık mesaj atma mesajı geri çekme en basiti Messenger gibi bir uygulama olsa yada whatsup tarzı bir mesajlama yöntemi olsa , sitede şuan mevcut olan mesaj atma sistemi çok kötü inanın çoğu kişi birbirinden telefon alıp whatsupdan konuşuyor artık siteden konuşmak varken neden özelden yazışalım mesaj bölümünü iyileştirin basit ve anlık mesaj atma olsun. mesajı geri çekme butonu olsun.

Ben 8 - 10 yıl kadar önce forum sitelerinde çok vakit geçirirdim. Hatta radyo sistemleri bile vardı. Burada var mı bilmiyorum çünkü mobilden giriyorum. Uzun bir aradan sonra yeniden forum kullanmaya başladım bunca yıl değişmeyen bir şey varsa o da bu özel mesaj sistemi. Daha basit bir hale gelmesi gerçekten iyi olur.

Üst Alt