Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sitede evlilik için buluşma noktası yaratılabilir mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kunta

Aktif Üye
Konular
158
Reaksiyonlar
3
Aynı içerikte bir tartışma ve karar: http://www.engelliler.biz/forum/sit...ri/18855-evlilikle-ilgili-bir-forum-olsa.html

merhaba arkadaşlar
malumunuz engelli arkadaşlar daha içine kapanık veya utangaç veya evlenebilmek için partner bulmakta biraz zorlandıkları zamanlar olabiliyor
.....bu siteye tıklayan engelli sayısının yuksek oldugu gerekçesiyle engelli erkek veya bayan arkadaşlar burada kendilerine uygun eş adayları ile temasa geçip görüşebilicekleri bir ortam oluşturulabilir.....
bir başlık açılır istekli erkek arkadaşlar yazabilir farklı bir başlığada istekli bayan arkadaşlar özelliklerini yazabilirler bu özellikleri karşılayan kişilerde müracaat edebilir ve o kişi ile iletişime geebilir
bu zamanda evlenmek zor iş engelli kişi için daha da zor .... bu site böyle guzel hayırlı işlerede vesile olabilir...

ilk evlenen çiftin nikah şahiti olacağımı belirtir saygılarımı sunarım....

sayın kunta negüzel olurdu dimi.hepimizde davetli olurduk tanışırdık.inşallah birileri çıkarda bizede tanışma fırsatı doğar.

ya arkadaşlar ne evlenmesi ya evlenmek çok zor bir şey

evet ama doğru kişiyi bulursan zorluğuna bakar mısın?

herşeyi en ince ayrıntısıyla düşünüp,karşınızdaki insanı çok iyi tanımalısınız herşeyden önce.kaşına gözüne yada işine vurulup evleniliyor genelde tabi sonuda büyük bir hüsran. mantığın ve düşüncelerin uyuyorsa hayata aynı pencereden bakabiliyorsan,bazı konularda fikirleriniz uyuşmasada birbirinize saygı duyuyorsanız,yanındayken sana güven veriyorsa,işte o kişi evleneceğin kişidir

sırdaş;

daha doğru bir tarif yapılamazdı şu ana tam uydu..

bulusak ama ben ewlenmek için bulusmam :D tanısırız :D

Görücü usulünün teknolojik hali olur heralde :)

evleneceğin insanı bulmak için illaki bi gruba üye olman gerekmiyo ki ummadığın anda çıkıverir karşına:)) ki bence öylesi daha güzel öbür türlü sanki metazori gibi oluyor

iyi ozaman ben şimdiden başalıyyaımm kendimmi tanıtmaya adım emre galatasaraylıyım burcum balık 18 yaşındayım lise mezunuyumm gezmeyi tozmayı farklı yerleri insanları görmektenn mutllukk duyoorumm işitme engelimm varr ama aşırı dercede değill suan cihaz kullanmadığıma rağmen rahatt duyurummm .......... ardağım bayan mavi gözlü kaşları keman sportif saygılı düşüncelii konuşmayıı bilen yemek yapa bilen bir hanımm arıyorummmm ........ şimdilik bu kadarrr iş sahibi olanlar başta tercihimmm

bende baştan başlayım :D nerde kalmıştık :D nede olsa hala arıyoz :D görme engelli bile olur ama ağır kas hastası yada ortepedik yani sandalyeye bağımlı olmamalı hiç bi geliri olmasada çalışmasada olur tek çocuklu yada dul boşanmışda olur gelirim asgari seviyede sayılır :D ev baba evi kardeşlerle ortakız benim değil ev :D araba ah araba vah araba diom malesef bi ferrarim yok :D ama karizmam var e hadi artık talipliler bana koşun bana :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt