Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sitede hukuki konuları danışabileceğimiz avukat var mı?

Konular
4
Reaksiyonlar
0
Sitemizde hukuku konularda ve sıkıntılar hakkında bilgisine ihtiyaç duyacağımız avukat varmı

Oldugunu sanmam fakat problemi olan yazar elbet okonuda başından geçmiş veya bir bilgisi olan arkadaş yardımetmeye yol göstermeye calışır engeli avukattı doktordu buraya pek ugramazlar okumuş insanlar bu gibi sitelere pek tenezül etmezler

Dogru hitiyaçları yok benim sorunum var yardım edeceklere şimdiden teşekürler ben 1985 ssk var 25 gün aynı işyernde askere gidene kadar çalıştım yani 5 yıl yatmamış ssk napabilirim 1970 dogumluyum %51 raporum 42 vergi indirimim var 2340 pirim saygılar.

yıl dolmuş fakat priminiz eksik sizin rapor oranı girişiniz eski oldugu için 3600 tamamlamanız yeterli askerlik borclanmasıda yapıp kalanı çalışarak 3600 tamamlamaya calışın ödenmeyen primler çok eski birşey kanıtlayamazsınız tahminimce ugraşmaya degmez yoruldugunuzla kalırsınız

Avukata ihtiyacım var..? [Hukuk]

Özel bir konuda görüşebileceğim bir avukat arıyorum

bende arıyorum engelliler konusunda tecrübeli bir avukat

Üst Alt