Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sitede ihtiyaç sahibi bir arkadaşımıza yardım edebiliriz..?

göktaşı

Yeni Üye
Konular
15
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar az önce bi kardeşimizle ikili sohbette konuştum halini anlattı ve durumu çok kötü
evli biri ikiz olmak üzre 3 çocuğu var kirada ve işi sigortasız çalışmakta kirası üç aydır ödenmemiş
böle güzel gülüp eyleniyoruz yalan yok çok zevkli bir site ama en büyük zevkimiz birimize yardımımız olmalı.düşünsenize burda yüzlerce kişiyiz adam başı 5 tl hiç birimizi fakirleştirmez ama bu paranın birikip ona ulaşması onun çok işini görür biz bir birimize destek çıkmazsak bizim dururumumuzu kim bilecek
lütfen arkadaşlar insanlık için bu konuyu kulak ardı etmeyelim allah yardım etsin diyip kenara çekilmeyelim düşünün 5 tl yi günde nelere harcıyoruz yeri geldiğinde .1 paket sigara almayın bugün arkadşınızla buluşmayın lütfen dostlar buna bi çare bulalım unutmayın biz engelliler bir aileyin ne kadar yeri geldiğinde kavga etsekte biz aynı kaderi paylaşan insanlarız

Çocukların bakımında zorluk çekiyorsa çocuklar için acil kaymakamlıga başvursun. Çocuklara her ne kadar anne babasının bakım borcu varsa da eger anne babası bakmakta aciz kalıorsa ve geliri ytrsizse ve çocukların yaşamsal ihtiyaçları karşılanamıyorsa devlet karşılamakla yukumludur. Ayrıca kaymakamlık tarafından durumları araştırılır v gerkn yapılır zaten. Ayrıca rhberlik istisin grekiorsa iş istesin kaymakamlıktan...
Böyl para toplamakla olacak işler değil bunlar. Ayrıca devletin yaptığıı bir gorevken insanların ki lutuf olur. Buna lüzum yok. Bu gibi yoksulluk durumlarında daima dvletin kapısını aşındırmayı bilmeli ve yoksullugu hatırlatmalıyız.

Üst Alt