Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sitede konular silinirken haksızlık yapılıyor !

Love Master

Yasaklı Üye
Konular
21
Reaksiyonlar
0
Sevgili yöneticilerim sitedeki konular silinirken tamamen adminlerin insiyatifine bırakılıyor. Lütfen silerken düşünmeden iş yapmayalım. Empati kurarak karşımızdaki insanın o konuya verdiği emeği düşünelim. Yaklaşık 1 yıl önce oyunlar bölümüne açtığım "Burç yorumu isteyen burcunu yazsın" konusu oyunlarda sabitte olmuştu. Daha sonradan sohbet bölümüne taşındı. 400 e yakın yorum ve oraya harcanan çok büyük bir emek vardı. Baya da ses getirmişti. Diğer burçlarla ilgili konulara dokunulmamışken özellikle bu konunun neden silindiği ile ilgili mantıklı bir açıklama rica ediyorum !

aycelep Aybüke burada maksat silinmesi değil. İlgili konuyla ilgili diğerleri neden silinmiyor ? Neden özellikle benim açtığım siliniyor. 400 e yakında yorum varken ! İnsanın emeğini hiçe saymak bu kadar basit olmamalı !

Bence de abi ama sanmıyorum sana özel olduğunu bir sorun olmuş olmalı irtibata gecsen kurucuyla

Geçsen ne olacak giden gitti :( Ama en azından bundan sonrası için çok rica ediyorum bu tarz çok yorumlu konularda yapmasınlar. İlgisiz birşey olsa derim neyse.

Sohbet başlığın da açılan konu veya yapılan son yorumun tarihi 1 ayı geçmiş ise temizlenir . Konu başlığı yığılımı olmaması için .

İyi de ne alaka. Yıllarca yorum yapılmayan konular var ! Diğerlerine neden dokunulmadı ? İlgisiz bir konu değildi ki ! Sonra ben oraya da taşınmasını istemedim ki ! Bu kadar basit görmeyin silerken !

Sohbet başlığın da 1 ayı gecen süre içinde yorum yoksa silinir dedim . Dediğin başlık sohbete taşınmış ve çöpe taşınmış . Kimin yazdığı değil son tarihe bakılır . Diğer başlıklarda öyle uygulama olmadığı için temizlik yapılmıyor.
Beğenmeme tuşuna basmakta hürsün . :) :) :)

Gerek yok değmez. İnsan emeğini basit görenler için gerek yok ! Değmesi lazım onu yapmaya !

silinmek ya da silinmemek..işte bütün mesele bu..

Son düzenleme:
Yahu yöneticilerle derdiniz ne, sanki CEO gibi çalışıyorlar gibi yazmışsınız, bütün gün temizlik yapıyorlar forumda, oradan oraya taşıyıp duruyorlar konuları :)))

Çifte standart olmaması lazım tabiki detayları bilmiyorum ama kim yaptıysa buna bir cevabı olacaktır diye düşünüyorum, he üstü kapatılıyorsa adam kayırmıştır dediğiniz gibi:cool:

@PoleStar Forum konuları ve başlıklarda küfür ve diğer üyeleri küçümseyici uslüp kullanmak aykırıdır . Lütfen forum genel kurallarını okuyunuz .

[FONT=sans-serif]Aklı olan çocuğunu kapsın gitsin adam gibi yönetilen bir ülkeye geçici olarak yerleşsin.[/FONT]
[FONT=sans-serif]Güdecek koyun bulamadıklarını ............. adam olurlar. Siz salladıkça, gün ve gün ülke daha beter idare ediliyor.

Yazının sonun da küfür ettiğin için ( kaldırılmıştır )

[/FONT]
[FONT=sans-serif]Her bir boku özelleştireceğinize, nasıl ki ithal samsung alıyorsunuz. İthal insan alın[/FONT]
[FONT=sans-serif]Bu kadar basit x+y+z= problem şekline sokulmuş sorunun cevabı. ÇÖZÜMÜ!

[/FONT]
[FONT=sans-serif](Küfür kaldırılmıştır )

Daha da adalet diye bağırıyorsan pess artık . :)

[/FONT]

Anladın mı anlamadın tabii ki :eek:

Anlamıyanlar için tekrar yazıyorum .:)

FO RUM GE NEL KU RAL LARI NI O KU YU NUZ :)

Konu silindi diye didişilrmi ya vardır bi bildikleri...

@PoleStar

Üyeliğinizin iki gün askıya alınmasını tarafımca yapılmıştır. Zira küfür etmek düşünce ve fikir hürriyeti içinde değerlendirilmemiştir.

Meseleyi de uzatmaya gerek yoktur...

@-DORLION-
hozgul,Kardeşim kolay gelsin,konumuzla alakali değil ama size birşey danışmak istiyorum.
Benim beğeni butonum çalışmıyor,bunun sebebi ne olabilir,ayarlarımla hiç oynamadım.
Bu konuda yardımcı olabilirmisiniz.

Benim nickim değiştin
Live
olsun.
Gereğinin yapılmasını Saygılarımla arz ederim

Mehmet005 Merhaba . Oyunlar bölümün de beğeni butonu çalışmamaktadır . Diğer bölümler de çift tıklama yaptıysanız buton çalışmamaktadır. :)

@-DORLION-
Cevabın için teşekkürler,oyunlara girmiyorum.
Diğer tarafta çift tıklamada yapmıyorum,fakat tarayıcımda yaşadığım bir sorun üzerıne başka bir tarayıcıya geçtim,anlaşılan bu yeni tarayıcı benim beğendiklerimi beğenmiyor olsa gerekki öyle herşeyi kolay kolay buton onayı vermiyor.

Mesele burda benim konumun silinmesi değil. Madem ki ilgili bölümde 1 ay yorum yazılmayan konu siliniyorsa bunun belirtilmesi ! Yoksa burası babamızın yeri değil siler silerler. Ama gerekenin yazılması gerekir. Neyse olan oldu ben suyu içtim üstüne. Aynı konuyla alakalı diğer şeylere dokunmasınlar sakın dokunmazlar da zaten. Onları ben yazmadım çünkü !...

Vallahi ben doğru bir şeyler yazıyorum,
sonuna, zamansız paranın ancak içine edilir diye yazıyorum,
orayı siliyorlar yine de ellerine sağlık☺

Üst Alt