Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sitede Mobil Bildirim Sorunu

BeyaZenci

Üye
Konular
9
Reaksiyonlar
0
Sevgili site yöneticileri siteye Mobil den girince http://i.hizliresim.com/7D5BJv.jpg böyle görünüyor. Üstte sadece özel mesaj olunca bildirim görünüyor.

Konulara verilen cevaplar hiçbir şekilde görünmüyor. Yorumları görmek için tek tek konulara gitmem gerekiyor. Bu hem çok zaman alıyor hemde zor.

Buna bir çözüm bulamaz mısınız? Masa üstü açınca sorun yok bildirimler vb sitenin en üstünde görünüyor. Ama mobilden masa üstü acınca yazılar çok küçülüyor sitede gezmek imkansız gibi bişey oluyor. Mobil siteyi profil bildirim mesaj vb şeyler en üste görünsün lütfen. Bunu yapmak çok kolay lütfen bunu dikkate alın çok sevinirim

Mobilden giriş hakkınız dolmuş olabilir

SERAFİM öyle birşey var mı? İlk açtığım günde böyleydi, şuan hala böyle

Tapatalk indir telefona
Oradan takip et siteyi
Bildirim alırsınız
Ben kullanmıyorum ama dene

En altta bak wep sayfası görüntüle yazıyo ona tıkla

Bilgisayar gibi oluyo

sahranil Öyle de karınca duası gibi oluyor her şey.

Yok olmıyo yakınlaşıyo telden

Zorro Tapatalk kurdum ama tapatalk hesabımı açmam gerekiyor? Engelliler.biz hesabıma girmek için?
sahranil onu yaptım ama öylede olmuyor yazılar çok küçülüyor sitede dolaşmak çok zor
Taz aynen vala 😊
sahnanil samsung galaxy s8 de öyle dediğin gibi yakınlaştırmıyor

Bende büyük yazılar bilemicem artık

Akıllı telefon değilmi

Nasıl yakınlaşmıyo elinle dokunucan benimki s4

Tapatalk hesabı nasıl açılır e-mail le galiba aç
Ekran büyütme her android telefonda var
Başparmak işaret parmağı aynı anda ekrana. Dokuňuyken aç parmak ı büyür yazılar

sahranil elle dokunup büyütmek kolay ama her dk da elle olmaz ki 😊 s4 çok sağlam teldir değerini bil
Zorro ögrendim email yada face hesabıyla da oluyormuş kolaymış. Dostum teknoloji ile aram iyidir ya büyütme işini söylemeye gerek yok 😊 Bir kaç yıl önce yine bu sitede hesap açmıştım o zaman bu sorun yoktu. İsmi BirUmut tu ama şifre unuttum diye giremedim

Bu arada cevaplar için çok teşekkürler iyiki varsınız 😊

Yokya beşpara etmiyo s4:)

Bu siteden ne Umutlar geçti
Öyle değil mi sahra

BeyaZenci önceki nickin bir umutla şifre unuttuysan email adresine yeni şifre gônderilir galiba ona bak
Bir Umut ve beyazenci birleştirilsin, iyi olur

Zorro şuan Tapatalktan yazıyorum işte aradığım buymuş [emoji4]
O hesabım için şifre yenileme yaptım ama sitede girince yine şifre yanlış diyor

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Zorro şifre değişmek istediğimde gelen mail bu ama gönderdik dedikleri mail gelmiyor bir türlü, bende o yüzden bu hesabı yenı actım

''Engelliler.Biz Platformu girişi için gerekli olan şifreyi unuttuğunuz gerekçesiyle yeni bir şifre talebinde bulunuldu.* Eğer bu talepte bulunan kişi siz değilseniz, lütfen bu mesajı görmezden gelin. Ve unutmayın, 24 saat içinde herhangi bir işlemde bulunmazsanız bu talep geçersiz sayılacaktır.*

Yeni bir şifre gönderilmesi için lütfen aşağıdaki linke tıklayın:
https://www.engelliler.biz/forum/login.php?a=pwd&u=106421&i=4469e2eecf67937aca0b623c7970beadc7209396

Yukarıdaki linke tıkladığınızda eski şifreniz iptal edilecek ve email adresinize yeni bir şifre gönderilecektir.''

O YENİ ŞİFRE bir türlü GELMİYOR.

Bana da her saniye email ile bildirim geliyor, şu şunu dedi, bu bunu dedi falan... Resmen dedikoduya teşvik ediyor. :)

Taz mail alımını kapatsan gelmiyor [emoji4]

Üst Alt