Ben sitenize destek olsun diye bir iş arkadaşımdan engelliler.biz'e üye olmasını istemiştim ,ve admin ikimizi aynı kişi sanarak bambam nickli arkadaşımı banlamış ,hiçbir gerekçe göstermeden üstelik süresiz olarak banlamış !!!!!! Konunun aslını öğrenmek için sağolsun moderatörümüz Barbie'ye (Nehir Hanım'a) danıştım ,o da her zamanki hanımefendi tavrıyla bana bambam'ın neden banlandığını açıkladı ,bu haksızlığın düzeltilmesini rica ediyorum ,ben bambam'la aynı kişi değilim ,sitenin 4 yıllık üyesiyim ,hiç böyle şeylerle adım geçmedi ,o bambam'ı yasaklayan admin her kimse insana biraz saygısı varsa yaptığı bu adımdan geri atmalı ,benim arkadaşım neden banlandığını anlayamadı ve çok üzüldü ,site yönetiminin gerekli hassasiyeti göstermesini istiyorum ,yok eğer bizim 60 bin üyemiz oldu bize lazım değilsiniz gibisinden bir tavır varsa bende ona göre hareket edeceğim....
İlk defa bu siteden bu kadar çok soğudum ,o ne akıllı adminmiş öyle ,hiçbir site açıklama yapmadan üye banlamaz süresiz atmaz ,rezillikten başka bir şey değil .....
Adminlerden birinin özellikle de bambam'ı banlayan adminin mantıklı bir açıklama yapmasını bekliyorum
İlk defa bu siteden bu kadar çok soğudum ,o ne akıllı adminmiş öyle ,hiçbir site açıklama yapmadan üye banlamaz süresiz atmaz ,rezillikten başka bir şey değil .....
Adminlerden birinin özellikle de bambam'ı banlayan adminin mantıklı bir açıklama yapmasını bekliyorum