Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sitedeki adminin yaptığı bu haksızlığı düzeltmesini istiyorum

SERAFİM

Yasaklı Üye
Konular
141
Reaksiyonlar
2
Ben sitenize destek olsun diye bir iş arkadaşımdan engelliler.biz'e üye olmasını istemiştim ,ve admin ikimizi aynı kişi sanarak bambam nickli arkadaşımı banlamış ,hiçbir gerekçe göstermeden üstelik süresiz olarak banlamış !!!!!! Konunun aslını öğrenmek için sağolsun moderatörümüz Barbie'ye (Nehir Hanım'a) danıştım ,o da her zamanki hanımefendi tavrıyla bana bambam'ın neden banlandığını açıkladı ,bu haksızlığın düzeltilmesini rica ediyorum ,ben bambam'la aynı kişi değilim ,sitenin 4 yıllık üyesiyim ,hiç böyle şeylerle adım geçmedi ,o bambam'ı yasaklayan admin her kimse insana biraz saygısı varsa yaptığı bu adımdan geri atmalı ,benim arkadaşım neden banlandığını anlayamadı ve çok üzüldü ,site yönetiminin gerekli hassasiyeti göstermesini istiyorum ,yok eğer bizim 60 bin üyemiz oldu bize lazım değilsiniz gibisinden bir tavır varsa bende ona göre hareket edeceğim....

İlk defa bu siteden bu kadar çok soğudum ,o ne akıllı adminmiş öyle ,hiçbir site açıklama yapmadan üye banlamaz süresiz atmaz ,rezillikten başka bir şey değil .....

Adminlerden birinin özellikle de bambam'ı banlayan adminin mantıklı bir açıklama yapmasını bekliyorum

Bakın admin ağamı desem paşa mı desem ,lütfedip bir cevap yazın ,böyle suskun kalarak kendi kendinizi küçültüyorsunuz,haksızlık yapanın sonu mesud olmaz ,hayatın dinamiklerine aykırı

Herhalde bu adminin saddamla ya da kaddafiyle genetik benzerliği var ki böyle astığım astık kestiğim kestik modunda takılıyor ,keser döner sap döner gün olur hesap döner

Bakın bu admin cevap verecek mi vermeyecek mi ,şurada medeni bir şekilde iletişim kurmaya çalışıyorum olmuyor ,üyelerin bi yüzüne bakın bir zahmet ,bu kadar başıboşluk olurmu yahu

Bilginiz olsun ,Bambam sizi şikayet var.com a şikayet etti ,hakkınızda ki şikayeti şikayet var.com da görebilirsiniz, orası ddk nın yani devlet denetleme kurumunun denetlediği bir yer

Burada sana özel müşteri temsilcisi yok. Sorunu sorarsın, cevap için beklersin.

Yasaklanan üyelik ile senin üyeliğin aynı ip'den. Sen iş arkadaşın olduğunu söylüyorsun ama ben yazılan mesajlara bakınca bunun böyle olmadığını düşünüyorum. Onun için de o yasak kaldırılmayacak. Sen buna ağa mı dersin paşa mı dersin bilmem, ama durum budur.

xxxxxxxx aynı ip den çünkü aynı şirkette çalışıyloruz ,ben böyle bir konuda yalan söyleyecek kadar basit bir insan değilim ,zaten mantığımda almıyor neden 2 üyelik alayım ,çocuk değilim ki ben 39 yaşında bir insanım , o yasak kaldırılmayacak diyorsun bu nasıl bir üsluptur ,yaptığın yanlıştan dönmek yerine halen o diktatöryen ağzı kullanıyorsun , bak ben konuyu moderatörümüz barbiebarbie ile de görüştüm o gayet düzgün bir cevap verdi ama senin şu üslubun tiksinç ,o arkadaşım zaten bir daha sitenize girmek istemiyor dediğim gibi şikayet vara da şikayetini yaptı ,sana bir zamanlar saygı duyuyordum ama açıkçası çok düştün gözümden ,bilgili biri olduğunu sanıyordum bir hayli yanılmışım

Tanrı benim diyorsun ama egonu tatmin edeceksin diye kendini yalnızlaştırıyorsun beni yada bambamı haksız yere açıklama yapmadan banlaman seni yüceltmez alçaltır

13:57'de buraya ilk mesajını yazıp, 16:16'da ağa-paşa mesajı döşenip, bu kısa sürede bir de anlamsız bir komiklikle sikayetimvar sitesine şikayet mesajı yazacak üsluba sahip birinin burada hala bıdıbıdı laf ediyor olması benim açımdan her şeyi apaçık gösteriyor...

Şikayetimvar sitesine
şikayeti ben değil bambam yazdı ,ben sana saah 9.30 gibi özelden mesaj yazmıştım cevap yazmadın ,ya neyse hayat senin hayatın sitede senin ,kral sensin ,başkada bir şey söylemeyeceğim

Haksızlık yaptığını bil yeter ,gerisi seninle vicdanın arasında .....

Gökmenle kavga ediyordunuz ikiniz kesin kavgayı demiştim.Bana sataşmaya başladın.
Durup dururken arkadaşın bunu yazdı;

büyücü harbiden adını taşıyosun karakterinle bu kadar uyumlu bi isim seçmissin ne güzel daha önce bu siteye bnde başka bir ad ile kayıtlıydım bana da ne zulümler yapmıştın hatırlıyom hala yaaklaşık 9sene falan oluyo....sen asıl iftira atıyon insanlara.

yorum eklemeye gerek dahi görmüyorum.

tesekkurler admın elıne saglık..

Üst Alt