Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sitedeki Odiometrist'ler hakkında...

forumcu

Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
ben odyometristim diyen bazı arkadaşlar var. onlar hemen çoğu burada size yardımcı olmak için buradayım diyorlar. ben de bu söze itbar ederek kendilerinden bilgi almak amacıyla özel mesaj atıyorum. hiç birinden yanıt gelmiyor.
hatta bir odyo daha doğrusu kendisini odyo diye tanıtan şahıs bana işitme testini gönder sana bilgi vereyim diyor. e bende gönderiyom haftalar geçiyor ne gelen var ne giden. kardeşim aldın mı faksı diyorum ses yok seda yok
. ben merak ediyorum bu adamların yada kadınların burda ne işleri var. onların buradaki işleri yalan söyleyip buradaki engellileri oyalamak mı? yoksa buradaki insanları çantada keklik olarak mı görüyorlar.
forum adminleri, forum yöneticileri neredesiniz kardeşim. bunlara niye bir önlem almıyorsunuz ya. :mad:

allalla millet babanin usagimi parayi veren dudugu calar git isitme merkezine isitme cihazi alcam de:) bak bakayim prensde sensin kralda

çantada keklik oldugunu hissettirmiyceksin yeri gelicek posta koyacaksın 2 gun once mesaj attım bir tanesine(odyometristim demedi de ben ole oldugunu dusunyrm) bakalım ne zmn cvp gelicek..
bu şahıslar pek satamadıgı için sanal alemlere dalmıslar galiba.

valla ben kimseyi babamın uşağı olarak görmedim. sadece size yardım edeyim deyipte bazı bilgileri alan sonrada ortadan yok olan üç beş zavallıdan bahsediyorum. bu yüzsüzler belliki burada mal vermeye çalışıyorlar. ayrıca ben çantada keklik değilim. ben o zamanki 60 ve 93 db kaybımla askerlik yaptım. biri üstün hizmet belgesi olmak üzere 4 tane başarı belgem var gururla sakladığım. o kendini odyo zannedenlerle benim aramda fark var güzel kardeşim. getir onların bir parmağını keselim bak bakalım askere gidiyorlarmı yoksa gitmiyorlar mı... çantada keklik olan onlar mı yoksa bizmiyiz bunu onlara sor. sizsiniz derlerse herhalde çok büyük yanılgı içine girerler. benim demek istediğim insan biraz delikanlı olur. ben buyum dediği zaman gerçekte o olsun. verdiği sözde dursun delikanlıca. ben bunu diyorum.

ha birde ben doğuda ikamet ediyorum. benim yaşadığım yerde öyle phonak, wideks, oticon gibi ünlü markalrın bayisi yada satış temsilcisi yok. bu imkanlar olmadığı için böyle yerlere gidipte kral olma yada prens olma imkanımda yok haliyle. ancak ankaraya gidip orda işitme cihazları merkezlerini tek tek gezip ona göre yeni bir işitme cihazı alacağım. kralda prens de işitme cihazıdır kardeşim... :eek:

forumcu ben sana internetten fayda yok diye soledim niye isitme cihazi prens kral oluyo parayi sayacak olursan iste o gozle bakiyolar dedim kralda biziz prenste kimseden fayda yok paran kadar konusabiliyorsun bide duydugun anladigin kadar
sen o odyocu nanesine bakma tercih ettigin markayi satmiyosa seni ekmis iste
valla gel ankaraya nasi kral prens muamelesi goruceksin
arastirmaktan yilma bilgili oldugun kadar kolay secersin arkadas
bu kadar isitme kaybiyla devlete borcunu odeyip asker olman cidden takdire deger hurmetle egilirim

shukufe bende biliyorumki bu adamlardan ne internetten ne de gerçekten hiçbir hayır yok. ankaraya gelip iyi bir cihaz alacağım. ama bilirsin işte imkanlar kısıtlı olduğu için alacağın cihazı iyi araştırma gereği duydum. bu odyolarda biz şöyleyiz biz böyleyiz diye forumda reklam yapınca bir de onların görüşünü alalım dedim. ama heyhat. ağızlarından laf bile alamıyorsun. benim en sevmediğim şey olduğu gibi görünmeyip göründüğü gibi olmayandır. buradaki odyocularda böyle işte. yaw madem iki kelime etmekten bu kadar acizsin ne işin var burda kardeşim. ya da ne diye size yardımcı olmak için burdayız diyorsunuz. amacım bunların yalanını ortaya çıkarmak. ne mal olduklarını forumdaki dostlar arkadaşlar bilsinler diye bu konuyu açtım...
vallahi kardeşim ben 3 senedir askerden geldim. kimseye işitme kaybım olduğunu söylemeden gittim askerlik yaptım. benim o zamanki kaybım 60 a 93 tü. komutanım bile askerlik yapmak zorunda değilsin dedi. ve piyade çavuş olarak karargah destek bölüğü çavuşu olarak askerliğimi bitirdim. şimdi inanmayanlar var. bir engelli nasıl askerlik yapar diye. ulan bekle geliyorum diye cevap veriyorum. eve gidiyorum. korgeneral imzalı üstün hizmet belgemi ve spor başarı belgelerimle disiplin başarı belgelerimi alıp adamın gözüne sokarak gösteriyorum. ulan sizin gibiler önümüzde engel olmazsa bu vatanın sırtı asla yere gelmez diyorum. işin garip tarafı ne biliyormusunuz? o inanmayaların vatan millet düşmanı. burdaki odyocularda engelli düşmanı herhalde.

forumda her odyocuyum diyen odyocu degildir saticilarin bile odyodan cakmayani coktur sanal alem bosver sen kimin ne dedigine ankara degi yasadigin yere yakin yerlerden al istersen bu isitme cihazinin dijtal olanlarini ara ara ayar yapilirsa iyi oluyor forumcu hep ankaraya gelmek klfetli olur senin icin
ama kulfet degil dersen bak ankarada her markanin saticisi var hemde odyometristleri var cihazin garantisi oldugu muddette bozulursa geneyakin yerler senin icin daha iyi olur genede sen bilirsin
forumlarda hunsal antioksidan bulnes bu konularda hepimize dugru durst bilgi veriyor gerilerine pekte kulak asmainsallah iyi bir isitme cihazi alir mutlu olursun i

Üst Alt