Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sitenin İphone ve android destegi olabilir mi?

Denetim

Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
Forumu telefondan takip edenler icin tapatalk vb mobil arayuz veya eklenti kurabilirmisiniz?

Sayin yoneticiler isyeri internetinden siteye giremiyorum cep telefonundan takip ise cok zahmetli en azindan bir iphone tema kursaniz da rahatlasak

ben mobilden giriyorum onlıne oluyorum ama cevap yazamıyorum ne hikmetse...derdimizi kimlere anlatsak bilemedim...herkesin işi başından açkın Bülent Abi milletin dertleriyle boğuşuyor rahatsız etmekde istemiyorum...ama mobilden girip cevap yazamıyorum...

metehandro hocam ben suan iPhone 4S ile yazdım bu mesajı bir sıkıntı yok yani.. Sizin telefonuzun markası nedir?

iphone ile mesaj yazılıyor fakat mesajlara gitmek çok zor oluyor ... ayrıca şu chat kısmı olsa iyi olur ...;)

death_king;

konu mesajlarına gitmek mi zor oluyor? :)

mysterions,evet kardeşim genellikle son mesajlar kısmını kullanıyorum,doğru yere tıklamak zor oluyor ..ayrıca yanda reklamda çıkıyor ..;)

death_king ben hiç zorlanmıyorum doğru yere tıklamadan önce biraz büyütüp ondan sonra tıklıyorum odun gibi ellerin olunca tabi doğru yeri tıklamak zor olur :D reklamlar tabiki çıkacak o normal bir şey çünkü sitenin gideri sahibinin cebinden gidecek hali yok ya :) sitenin gideri olmasa o reklamlarda olmaz yani sitenin giderlerinin ya tamamı yada bir kısmı tamamen reklamlardan karşılanıyor :)

Mysterious iphone android vb icin optimize edilmis ucretsiz ve kolayca kurulabilen temalar var tapatalk forumrunner gibi programlarla calismasini saglayan eklentiler de var bunlardan birini kullansaniz ne istedigimi anlayacaksiniz

Denetim biliyorum hocam tapatalk daha önce kullandım şuanda o program 2,99 dolar sanırım :) telefonu jb'li olan arkadaşlar ücretsiz bulabilirler tabiki buna alternatif olarak şuanda forumrunner ücretsiz.. bu tür sıkıntıları yaşayan arkadaşlarımız kullanabilirler.. bu tür uygulamaları takip etsinler bazen satışı iyi yapamadıklarında ücretsiz versiyonu yayınlayabiliyorlar..

tapatalk kullanıyorum ve bu forum sitesini bulamıyorum :S

acıkcası burası ne foruma benziyor nede siteye..

yani forum desen forum degil tam anlamıyla..

site desen site degil tam anlamıyla

chat odası desen chat odası degil tam anlamıyla

vel hasılı kelam karışık birşey..

Bu sitenin Android eklentisi olsa ve sorunsuz olursa süper olur :)

Genel Yayın Yönetmenim MOBİL de sıkıntı var :)

Mobilden gün içinde sıklıkla siteye aktif olarak girip konuları takip etmekteyim...İnanırmısınız o kadar çok konu hakkında bilgi sahibi oldum ki şimdi bana ne sorulsa teknik ve hukuki detaya inebilirim ...:p

neyse..mesele şu telefonum Nokıa X2-01...opera üzerinden nete giriyorum ama cevap yazamıyorum...yani onlıne oluyorum mesajlarımı okumama rağmen cevap kareciği konuya cevap yaz bölümüne giriş yok o bölge koyu bir şekilde giriş mümkün olmuyor..bu hususda ne yapılabilir ...

Genel Yayın Yönetmenim derken Oturan Boğa üstada sesleniyorum...:p ünvanı o ...:D

x2 yi avea 96 liraya verdi o yüzden idare ediyorum bununla...ben normalde samsunga sadık bir tüketiciyim...;)

Evet, bu sorunu çözmek lazım artık. İlk forsatta...

bir an once eklerseniz tapatalk a sevinirim safariden gezinmek biraz sıkıcı oluyor tapatalk uygulamasi ios android vede blacberry i destekliyor ayrica chrome icinde eklentisi mevcut
b01e41b7-c2aa-a9ee.jpg
978715f7-c2da-26e3.jpg
buradan formu ekleyebiliyirsiniz Tapatalk Forum App - Empowering Forum Junkies on-the-go

reiss, bunun güvenlik sorunu yaratıp yaratmadığıına dair bilgin var mı? Ayrıca sunucuda nasıl bir ek yüke neden oluyor acaba..? Şu aralar o kadar yoğunum ki...

tapatalk ve forumrunner uygulamasında görünse cok iyi olur ve ozaman bir cok foruma giris yapabiliyoruz..

lütfen sadece engelliler.biz'e göre uygulama olmasın...

tapatalk ve forumrunner uygulamasına göre olsun ozaman mükemmel birşey olur...

dikkate alacagınızı ümid ediyorum...

reiss, bunun güvenlik sorunu yaratıp yaratmadığıına dair bilgin var mı? Ayrıca sunucuda nasıl bir ek yüke neden oluyor acaba..? Şu aralar o kadar yoğunum ki...
kesinlikle herhangi bir guvenlik zaafiyeti vermiyor tapatalk a eklenen yabanci buyuk forumlarda mevcut herhangi maddi manevi bir yuk getirmiyor bir kere eklendikten sonra islem tamamdir siteyi daha elverisli kullanima sunuyor tapatalk veya forum runner bunlar uygulamadan para kazaniyorlar umarim en yakin zamanda sitemizi goruruz tapatalk da ilgilendigin icin tesekkurler @oturanboga

tapatalk da cikmadi forum daha eklenmedimi

Iphone 4 ile giriyorum sorunsuz

bendede iphone 4 var ama tapatalk bir baska tapatalk'i indirip bi deneyin ondan sonra safariyi acmak bile istemessiniz

OturanBoğa;

Güvenlik ile ilgili bir ihtiyacınız olduğunda ben ve bir çok Kardeşim destek verebiliriz.

forum runner ve tapatalk a engelliler.biz ide bekliyoruz

bazen telden girmek zorunda kalıyoruz.Forumun android eklentisi olursa daha iyi olur.Telden girdiğimizde foruma mesaj yazamıyoruz.Bu eksiklik giderilirse çok iyi olur..

Ben de mobil den giriyorum nokia c1 01 ile ilk başta sıkıntı yapıyordum forumlara cevap yazmada ama şimdi çok rahat yazabiliyorum. Ama özel msj da hala sıkıntı var. Androit li tel. Almayı düşünüyorum. Onda nasıl olur bilemem. Birde bu tapatalk ne dir biri açıklarsa sevinirim.

oldu olcak chat odasına girecegimiz bir sistemde eklensin:p

Artık sitemiz forumrunner uygulaması ile tüm mobil cihazlardan takip edilebilir.

Forumrunner uygulamasını indirip "engelliler.biz" diye araştırmanız yeterli... Daha sonra foruma login olabilir ve mesaj okumak-yazmak vb. tüm işlemleri gerçekleştirebilirsiniz.

Not: forumu favorilerinizi eklediğinizde forumrunner uygulamasını açar açmaz Engelliler.Biz kısayolunun karşınıza çıkmasını sağlayabilirsiniz.

Not: bu mesaj ipad forumrunner uygulaması ile gönderildi.

Şimdi siteye Forumrunner uygulamasına ek olarak Tapatalk uygulaması da kurdum. Sitemizi mobil cihazlarınızdan tüm özellikleri ile birlikte Tapatalk uygulaması ile de takip edebilirsiniz.

Not: uygulamada "engelliler.biz" diye aratarak siteyi bulabilir ve kullanmaya başlayabilirsiniz.

Not: bu mesaj ipad Tapatalk uygulaması ile yazılmıştır

Üst Alt