Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sitenin kalitesi düştü!

fatih_123

Üye
Konular
13
Reaksiyonlar
2
sitede reklamlardan başka bişey görünmez oldu. daha sade ve düzgün yerleştirilmiş reklamlar olsa ilgilenenler zaten tıklar yani. milltin gözüne sokmaya hiç gerek yokki. yöneticilere sesleniyorum

evet reklam olması gerekiyor ama insanların gözüne batmıcak şekilde olursa iyi olur, site yardımdan çok ticari bir misyon üstlenmiş durumda.

Bu site yıllardır bu formatta yayın yapmaktadır. Hatta eskiden daha çok banner vardı! Bu bannerlar olmadan bu büyüklükte bir site bir gün bile açık kalamaz. Yapacak bir şey yok...

Konu araçları reklamların altında kalması şikayetini ilk kez duydum. Internet Explorer'da ve Opera'da böyle bir sorun yok.

Burası yardım kuruluşu değil, kişisel bir site. Yani üstlendiği bir misyon felan yok. Yıllardır neyse, yine o.

biraz düşünmek gerek.
siteye yeni katıldım. lakin yıllardır var olduğunu bilirim. bu site herhangi bir kuruma bağlanmış veya herhangi bir kurumun açtıı bir site deyil. gönüllülerden oluşan bir ekip var karşıda. ozaman ayakta durmak, yarınlara gidebilmek için reklam şart. insanlar yazıyor, yazışıyor. sorun belirtip, çözüm arıyor ama bu işin birde arka perdesi var. maddi gideri vs. reklamlar sağda olsun solda olsun, aşağıda yukarıda fark etmez. biraz idare etmek gerekir. bunca çabaya sizdende bu kadar olsun artık. deyilmi?

evet patron konuyu özetlemiş
(Burası yardım kuruluşu değil, kişisel bir site. Yani üstlendiği bir misyon felan yok.)
anlayana....

Her site reklam alır ,nedir bu siteye çamur atma ,sitenin kalitesi düşüyorsa siz kalitenizi yükseltin ki site kalite kazansın :rolleyes:

SİTENİN KALİTESİNİN DÜŞTÜĞÜ FELAN YOK;SERAFİM KARDEŞİNDE DEDİĞİ GİBİN SİZ KALİTENİZİ YÜKSELTİN:cool:BU GÜNKÜ KONJOKTÜRDE REKLAMSIZ HAYAT OLUYOMU.........

bu site bi kurum sitesi olsa idi reklamları hoş karşılamazdım ama bu kişiye özel bir nevi ticari site aslında site değil portal bu portalın da maliyetlerini kaşılaması için bu banner lere ihtiyacı olduğunu düşünüyorum ...

bu site her gecen gün üye sayısı artıyor bumu düşüklük

sitenin kalitesinin düştüğü felan yok reklam bütün formlarda var benim bildiğim yabancı teknoloji formuna üyeyim ve oralarda da reklam var.Globolleşen dünyada reklamsız olmuyo buna tv kanallarınıda örnek verebiliriz.sitemiz engelli siteleri içinde en büyüğüdür.bu sitenin yanında öbür siteler yavan kalıyor. bülent beye (oturanboğa) genel yayın yönetmenimize çok tşkkkler bize bu imkanı sunduğu için.................

site her geçen gün büyüyor ve büyümeye devam ediyor.kıskananlar çatlasın

evet kıskananlar çatlasın.. patlasın.. hatta çekemeyen anten taksın.. uydu anteni (çanak) aşşası kurtarmaz(benim çatıda var bi tane kocaman kullanmıyoz biz söksün götürsün eğer sökebilirse)..:cool: bu günkü konjoktürel yapıda reklam olmaması imkansız bişey...bu böle..yapacak bişey yok....................

reklam olmazsa engelliler.biz sitesi batar.bakınız diğer engelli sitelerdede reklam var ama bir allahın kulu yok.ama birde buraya bakın sabahın köründe bile kalabalık site tüm üyelerimiz burada bumu kalitelisizlik.bence tüm engelli forum sitelerinin arasında en kalitelisi engelliler.biz.

aynen sana katılıyorum özer abi...BÜTÜN ARKADAŞLARA SESLENİYORUM REKLAMLARA TIKLAYALIM.....TIKLAMAYANLARI İKAZ EDELİM....SİTEMİZİN DAHA BÜYÜMESİ İÇİN LÜTFEN REKLAMLARA TIKLAYALIM DİYORUM..........SONRA REKLAMLARA TIKLAMAYANA BEN TIK TIK EYİ GÜNLER DERİM ONA GÖRE..:cool:BÜLENT BEYE DE ÇOK TŞKLERİMİ SUNUYORUM BİZE BU İMKANI TANIDIĞI İÇİN......

bu site bizim için önemli.buluşmalar sayesinde arkadaş ediniyoz.chatleştiğimiz yada yazışdığımız kişilerle karşılaşıp iyi bir arkadaşlık dostluklar kuruyoruz.en kaliteli site burası.diğerleri böyle değil diğerlerde bir konu açıyorsun 1 ay belkide 1 yıl sonra cevabı geliyor bazen hiç gelmiyor birde buraya bakın bir konu açıyorsun hemen anında cevap geliyor bekleme süresi 1 hafta sonrada gelebiliyor

Gene diyorum arkadaşlar lütfen reklamlara tıklayalım..:Dondan sonra birbirinizin profillerine bakabilirsiniz..:rolleyes: not..........burda yasaklıyken ......(No reason was specified)..:D öbür sitede biraz takıldım (da).. UYKUM geldi hiç iç açıcı deil..yani anlayacağınız burada hayat var..BÜLENT BEY e tşkkler...........:eek:

reklamın olması gerektiğinde herkes hemfikir zaten. ama bukadar aşırısınında maliyeti karşılamakla alakası kalmamış. çok ciddi kar elde edilir bukadar reklamla. hayır tamam kar elde etmek istemeside normal, ama maliyetini karşılaması lazım gibi komik cümleler kurmayın lütfen.

"reklamın olması gerektiğinde herkes hemfikir zaten" cümlesine karşılık olarak, "reklamsız site olmaz" diye savunmak yapmak ne derece mantıklı?

bu site bizim sayemizde ayakta tabi reklam olacak reklamsız site olmaz

"reklamın olması gerektiğinde herkes hemfikir zaten" cümlesine karşılık olarak, "reklamsız site olmaz" diye savunmak yapmak ne derece mantıklı?

Üst Alt