Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Siteye flatcast radyo kurulabilir mi?

Konular
8
Reaksiyonlar
0
siteye flatcast rayo kurmak istiyorum.. yada kurulmalı.. evde oturan cok arkadaşlarımız var herkes dj lik yapar evinde.. ve flatcast radyo sayfasında bizimde bu sitenin ismi olur ve daha geniş kitlelere ulaşırız... önerimi form yöneticilerine bir öneri olarak sunmak istedim site icine ufak bir tuş ile bunu yaparız cok basit yöneticilerden bu önerime cevap bekliyorum saygılarımlan...

şöyle acıklık getirim konuya..1.. acılacak radyo ismi site ismi olcak...2.. siteye 24 saat kesintisiz müzük yayını olcak..3..yüzbinlerce radyo icinde sitenin ismini taşıyan ve 24 saat acık yayın yapabilen radyo olcak..4.. bunu saglıcak olan evde oturan degerli arkadaşlarımız olcak..ve radyoya gelen arkadaşlar bir nick alarak sohbet ortamına katılacaklar..5.. evinde oturdugu yerde müzük dinlicek ve evinden yayın yapcak.. cok hoş ve güzel vakit gecirecek..flatcast radyo dünyasında bizde var oluruz..bunun icin tabiki degerli site sahibi ve yöneticilerin izni gerekiyor.. saygılarımlan..

sadece ufak bir tuş izni istiyorum radyo linkini oraya koycagız hepsi bu buraya giren arkadaşlar arzu ettiklerinde radyomuzuda ziyaret etcek.. ve sitemize 24 saat müzük yayını olcak..

Başlık gözümden kaçtı, kusura bakmayın...

Öneri için teşekkürler. Ama site için radyo yayını düşünmüyoruz.

Üst Alt