Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Siteye reklam için öneriler

ahmetbey

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar siteniz çok güzel ve faydalı.en azından ben bir sürü bılgı aldım.
reklamlarınız var gordugum kadarıyla.ancak tıklama basına para kazandıran reklamlarda var kıtapyurdu gibi.sitenın sahıplerı yonetıcılerı muhakkak daha ıyı bılırler ama bence oyle reklamlarda olsa sitemize destek dahada artmıs olur.
saygılar.

Özeliikle sektör bazlı reklamları doğrudan almayı tercih ediyorum. Diğeri hem çok çok cüzi bi kazanç sağlıyor hem de çok sıradanlaştırıyor siteyi..

haklısınız muhakkak.
sizde düşünmüssünüzür bu konuyu sanırım bır alısverıs sıtesı sitenin genel amacına yonelık reklam verıyordu mesela bu siteye alınsa medikal cıhaz reklamı,sosyal güvenlik kitapları reklamı gibi site amacına yonelık reklam verıyorlarmıs.-yani her siteye işlediği konuya göre reklam-bilirsiniz kesin ama oyle soylemek ıstedım.
ben her gırdıgımde ip değişmiş olursa mutlaka tıklamaya özen gosterıyorum.-bılmıyorum suandakı reklamlarda tıklamanın etkısı olurmu?-çünkü cevapsız kalan sorum olmadı ve cok cok faydalandım.

bu vesileyle foruma ve bana cevap yazan arkadaşlara tekrar teşekkürler.
saygılar.

Üst Alt