Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sivil ile askeri hastanenin yaptığı ölçüm arasında fark var. İtiraz edebilir miyim?

halil67

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar bana barışta elverişli değilidir serverde görev yapar kararı çıktı ben aynı zaman kpss a gurubuna hazırlanıyorum bu benim devlet memuru olmama yada hayatım diğer aşamalarında bana sıkıntı çıkarır mı
raporu ortepedi verdi skolyoz var ama belirgin değil normal hayatımı etkileyecek boyutta değil.birde sivil hastanenin söyleidiği ile asker hastnin yaptığı ölçüm arasında fark var itiriraz etmeyi düşünüyorum nedersiniz

Skolyoz olman ya da askerlikten muaf olman kamuda işe girmek açısından sana hiç bir mani çıkarmaz. Yeter ki olası atanacağın görevi yapmaya mani bir durumun olmasın.

İtirazı neden ve kime yapmak istediğini anlamadım?

benim sıkıntım iş ve memur olmama engel olma korkusu bana karşı olmusuz bir bakış açısının oluşması o kadar, yanlız ben itiraz dilekçesi verdim ama daha işleme geçilmedi asıl rapor gelmediği için acaba şübeye söylesem bunu geri çekebilirmiyim.

hafif bir kamburluğum var okadar ben bile bu yıla kadar bilmiyordum.

Kamuda atanmana mani sayılamaz. Hiç canını sıkma... Kaldı ki bu durumunu beyan etmen de gerekmiyor zaten. KPSS'ye gir ve atan. Bu kadar basit.

Üst Alt