Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sivil savunma birimine geçiş yapmam mantıklı olur mu?

atom_bombası

Yasaklı Üye
Konular
17
Reaksiyonlar
0
Selamlar.
Personel biriminde 4 yıldır memur olarak çalışıyorum. Afadem'de 10 günlük eğitim veriliyormuş. Sivil savunma birimine geçiş yapmam mantıklı mı değil mi? Hastanede memurum.

Son düzenleme:
Bence Personelde çalışmak daha iyidir.
sivil savunmada çalışmanın bir artısı yoktur. her açıdan

iş konusunda kabaca tarifle "kebap" olan cinstendir, aşırı rahat edersin, iş yoğunluğu diye bir şey yoktur. Senede bir iki tatbikat hazırlığı hepsi bu. Varsa imkanın hiç düşünme bile.

atom_bombası bende kamu hastanelerıni (memur)olarak yazmayı düşünüyorum tercihlerim de tavsiye edermisiniz.hastanelerin artıları eksileri nedir acaba döner sermayeden falan faydalanıyormusunuz memur olarak iş yoğunluğu nasıl bilgi verebilirmisiniz.tayin kolay oluyormu acaba ben başka bir kurumda teknisyenim iki yıldır çalışıyorum bazı sartlardan dolayı tercih yapmak istiyorum.

HEART inan ki insan en çok dudak altı tavır yapanlar yüzünden bıkıyor.
UZAKLAR aynen öyle. Yılda bir ve yeni gelenlere eğitim, tatbikat olayı olmadı şimdiye kadar. Arada bir rapor yazıyor üst amire. Hastanenin güvenlik açıklarını vs. bulup gerekli önlemleri alıyor ve bu tür güvenlik işleri altında yapılan işlemler.
1806 Hangi kurumda ne iş yapıyorsun?

Son düzenleme:
Aslında bu kişiye göre değişir kardeşim
İş yapmak istemezsen pasif görevler daha iyidir.
Takdir sizindir.

1806 sağlıkta dönerden faydalanabilmek için sağlıkçı olmak zorundasın. Yalnız teknisyenler, normal memurlara göre biraz daha fazla alıyor. Artı ya da eksilik bir durum yok. İş sonuçta. Her yerde yapılan işler. Yalnız öğlen yemeklerini hastane veriyor. O yönden iyi. İlla hastaneye geçmek istiyorum diyorsan, Maliye birimi çok yoğun olur. Sağlık kurulu, personel birimi, arşiv, evrak kayıt vs. yoğun yerler. İdari sınıftan bir bölüm daha iyi. Şu bölümler çok rahat ve öyle iş yoğunluğu yok. İstatistik, biyomedikal, eğitim, sivil savunma, kriz yönetim birimi. Yalnız tıbbi atık birimi daha iyi. Sadece sana ait bir oda oluyor. Belki yanında da en fazla 1 çalışan olur ya da olmaz. Buradaki kişiyle konuştum da, arada bir yazı yazıyorum başka yok gibisinden konuşuyor. Üstelik sağlık memuru o kişi. Her ne iş yaparsan yap, maaşında bir artış olmayacak. Uzman vs. yetkili olursan bir artış oluyor. Teknisyenler düz memura göre biraz daha fazla maaş alıyor diye biliyorum. Bende aynı ünvanla başka kuruma geçmeyi de düşündüm bir ara. Aslında şu daha mantıklı. Bulunduğun kurumda yetkin bir mertebeye sahip olmak için çabalayacaksın. Olmuyorsa yapacak bir şey yok. Ya tayin ya da başka kurum dediğin gibi. O da zor ya da imkansız. Rahat ve kafayı pek yormamak için nüfusu az yerlere (ilçelere) de tayin alınabilir.

Son düzenleme:
Üst Alt