Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sivilcelerim için ozon yağı kullanmaya başladım. Başka kullananlar var mı?

Fatma758

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
A[SIZE=2]ylardır sivilcelerim için bu ozon yağını araştırmaktaydım.[/SIZE]
Geçenlerde bir blogta yazı gördüm ve sipariş verdim, 1 haftadır kullanıyorum iyi gelişmeler var. Tüm gelişmeleri bu başlık altından da aktaracağım.
Okuduğum yazıyı sizlerle paylaşayım;

Sitemizde bahsedilmesi istenen konuların arasında ozon yağı olduğu için bu hafta bunu ele aldık, siz kıymetli ziyaretçilerimiz için bunu inceledik. Genelde bu ürünü kullanmış kişilerin yorumları ve doktorların bu ürün üzerindeki tavsiyeleri bizler için çok önemliydi. Genel olarak buna yoğunlaştık. Doktorlar genelde olayı şu şekilde açıklamakta. Zeytinyağı zaten yararlı bir madde, bunun ozon ile karışımıyla beraber insanlığa sunulması ürünü makul hale getirip çeşitli şikayetlere çözüm olabiliyor. Çünkü içindeki ozon maddesi sayesinde derinin altına çok kolay bir şekilde işleyerek şikayetin kısa sürede çözülmesini sağlıyor. Bu sayede hasta ya da şikayeti olan kişi kısa sürede iyileşme gösteriyor. Doktorların genel olarak bu ürün ile ilgili olan yorumları bu doğrultuda. Bir de ürünü kullanan kişilerin yorumları mevcut. İletişim kurduğumuz kişilerden birisi sivilceler ile olan savaşını şu şekilde anlatıyor. Adı Ahmet olan bu kişi yaklaşık beş senedir sivilce problemi çektiğini anlatarak yazısına başlamıyor, ardından şu şekilde devam etmiş. Beş yıl gibi uzun bir süredir sivilce problemi ile karşı karşıyaydım. Denemediğim ilaç, hap, krem kalmamıştı. Ciddi anlamda suratımda kendimi kötü hissettirecek çukurlar, iltihaplı sivilceler bolca mevcuttu. Şehir dışına bir akrabamıza cenaze dolayısıyla gitmiştik ve burada uzun zamandır görmediğimiz akrabalarımızı görmüştük. Yine akrabalarımızdan olan birisi, sonradan doktor olduğunu öğrendiğim sivilcelerimin halini sormuştu. Ben her ne kadar umursamıyor olsam da sivilcelerimin hakkında bahsedilmesi moralimi çok bozuyordu. O da herkes gibi doktora çıkıp çıkmadığımı sordu. Çabalarımı anlattığımı ama sürekli daha kötüye gittiğini söyledim. Arabasına gidip bana kutuda bir ilaç gibi birşey getirdi. Bu ozon yağı kullandığın taktirde sivilcelerin kısa sürede iyileşir, düzenli kullanmaya dikkat et dedi. Açıkçası başta çok saçma gelmişti bu ürün en nihayetinde bir ozon yağıydı cildim için iyi ne yapabilirdi ki. Bir takım tavsiyelerde bulunmayı da ihmal etmedi. Ürünü temiz ve nemden arındırılmış cildime sürmemi söyledi. Ardından eve döndük ve annem o kişinin doktor olduğunu söyledi o andan itibaren kullanmayı ciddi ciddi düşündüm. Ardından yüzümü bol su ile temizleyip ürünü kullanmaya başladım. Aradan bir hafta geçti ki sivilcelerimde gözle görülür bir azalma mevcuttu. Neredeyse bir ay sonra suratımda hiç sivilce kalmamıştı. Bu durum gerçekten süper birşeydi. Yıllardır üzerinde dertlendiğiniz yapmadığınızı bırakmadığınız konu da artık birşey yapmanıza gerek yoktu. Çünkü sivilcelerim ozon yağı sayesinde birer birer yok olmuşlardı. Ardından 2 ay kadar daha devam ettim çünkü çeşitli çukurlar ve sivilce izleri vardı. Tam 2 ay sonunda bunların tamamı temizlendi ve deyim yerindeyse bebek gibi bir yüze sahip oldum. Ardından çevremde sivilce konusunda müzdarip kişilere de ozon yağını önerdim. Onlarda kısa vadede olumlu sonuçlar elde etti. Neredeyse 2 kutu ozon yağı ile sivilcelerimden kurtuldum diyebilirim. İşte internetteki bir yorum bu şekildeydi. Siz ziyaretçilerimiz için hazırlamış olduğumuz ozon yağı konulu yazımızın sonuna gelmiş bulunuyoruz. Konu ile alakalı sorularınızı, yorum kısmına bırakabilirsiniz.

Bu da doktor konuşması;

Bende 2 aydır ufak bır bası yarası var yaklasık 3 cm çapında. Ozon yağı iyi gelirmiş acaba.

ben kullanıyorum 1haftaddır sırtta ufak biyerde iyi geldi,yanlız baya kötü kokuyo :D

Üst Alt