Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Siyasi aktörlerin kullandığı işitme cihazları!?

GRAHAM BELL

Emektar Üye
Konular
286
Reaksiyonlar
259
hurriyet gazetesinde deniz baykalin yemin torenindeki fotograflarina bakarken kulaginda uzun beyaz bir alet vardi. dikkat cekici buyuklukte.acaba yeni versiyon super duyuran bir isitme cihazi ciktida benmi kacirdim.
malum turk siyasetinde sagir politikaci coktur:eek:birde bunlar iyi para kazandigindan tabi bizlerden daha iyi seyler kullanip faydalaniyorlardir kimbilir...
en basi abdullah gul cok methedilen kansoyu kullaniyor galiba
bulent ecevitin cihazini hic dikkat etmedim ama arkasindAa biri fisildiyordu
ismet inonu zaten eski versiyon ipli cebe konulan cihazli resimlerini goruyoruz kitaplarda.
biz isitme kayiplilarda bu baykalin kulagindaki isitme cihaziysa merak etmekte hakkimiz var sanirim:eek:belkide cok duyuran biseydir.

O Bluetooth kulaklık
Oğlu okumuş yeminini oda söylemiş

He vallahi doğru Bluetooth shukufe
Bende beyin fonksiyonları gitmiş bu adam yemin sôzünü nasıl ezbere okur derdim.

En iyisi bu

ee beyin fonksiyonu gitmisse o kulagindaki seyin soyledigini duyuyo.onu okuyo.o nasil oluyo

abdullah gulun kansosunu sen bilmezsin en iyi oldugunu bos yere iddia etme bence

Marka widexmi Gül'ün kullandığı
Pluvia

Beyin fonksiyonları tamamen bitmedi herhalde shukufe

yapay zeka algoritmalar ses algılama üzerine çalışıyorlar TR de bu çalışmalar zor biz gelişmiş ülkelerin gölgesinde kalıyoruz. Yüzünü batıya dön Shukufe ne varsa onlarda var.
İngilizler bu konuda çok iyi belki yakın zamanda kulak sorunun kalmaz ama sana çok tuzluya patlar:(

evet camridge o konularda cok iyi oldugunu biliyorum.

Son düzenleme:
Abdullah Gül implant mı kullanıyor? Hiç dikkatimi çekmedi

gordunuzmu, biz isitme kaybimizi yermek degil ovmek istememiz ne kadar yerindeymis:eek::p
kimileri alezhimir bilem yakistiriyo biz isitme kayiplilara:mad:
bilmiyorlarki ulkenin benim diyen siyasetcilerine tas cikartip en ustun mevkilere gelebiliyorlar:eek:yeterki moral bozmadan kafayi guzel calistiralim.onlar kadar olmasada bizde bu duyan ahmaklar dunyasinda kendimize yetip ekmegimizi tastan cikaralim:eek:
begendinizmi benim sagirliga ovgumu:eek:

Son düzenleme:
Üst Alt