Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Siyasi parti üyeliğim EKPSS ile atanmamda engel olur mu?

ahuse

Üye
Konular
53
Reaksiyonlar
0
arkadslar ben baska bir partiye uyeyım alımlarda arastırılıyormu atanmamda sorun cıkarırımı işe girmek için kaydolmustum yardım lütfen ne yapmam lazım.

sınava girmede sorun olmaz ama kazanırsan ve terchlerde de atanırsan yerleştirmede sorun olur. bence şimdiden üyeliğinizi iptal ettiriniz.

benimde var bence birşey olmaz bilen arkadaşlar varsa cvp yazsın

sınavı kazandıktan sonra sorun olur.en iyisi şimdiden kaydınızı sildirin.

657 devlet memurları kanunu ne diyor acaba

2012 de ki sınavı kazanıp burada konu açan bir arkadaş hatırlıyorum. O da yanılmıyorsam eğer Adalet bakanlığına atanmıştı ama sonradan sorun çıkmıştı siyasi parti üyesi olduğu için adam harıl harıl nasıl çözerim diye yardım istiyordu sonradan halletti sanırım.
Askeriye, adalet bakanlığı, hapishanelere vs. atanılırsa sorun olur en temizi şimdiden iptal ettirmek.
Politika karın doyuruyor sanki :) :)

Devlet memuru hiç bir partiye üye olamaz ,

ahuse;
Başbakan tarafından yaklaşık 2 ay önce açıklanan demoratikleşme paketinde 657 tabi devl.memurlarının herhangi bir siyasi partiye üyelik konusundaki yasak kalktı.Ancak siz yinede rahat olmak istiyorsanız Yargtay C.Başsavcılığının siyasi partiler burosuna mensubu olduğunuz siyasi partiden kendi istediğinizle istifa ettiğinizin dilekçesiyle FAX çekerek anında istifanız gerçekleşir.
Diğer bir yol aynı şekilde partiyede istifa dilekçenizi verebilirsiniz ancak bu yolun süresi biraz uzun.

paranoya;
En garantisi üyeliğinizi kaldırmak.Artık kişinin kendi isteğine bağlı.

karın doyurmadıgını bizde bılıyoruz arkadslar iş buluruz umıdıyle kayd oldum bi işe yaramadı ama ıstıfa edıcem

Üst Alt