Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Siz de kardeşime bir kartpostal gödererek süpriz yapabilir ve onu sevindirebilirsiniz

Konular
6
Reaksiyonlar
0
öncelikle herkese merhaba

bilenler bilir benim 14 yaşında tamamen eve bağlı %95 özürlü kas hastası bi kardeşim var onun sıkıcı hayatına bi renk katmak için aramızda bi şey düşümdük ona tanıdığım herkesle beraber kartpostallar hani eskiden vardı şimdide var üstünde resimler olan göndermeyi düşünüyoruz sizde katılmak isterseniz özelden adresini verebilirim inanın çok mutlu olacaktır

sevgiler

Niye duruyoruz kardeşimizi nasıl daha daha daha çok mutlu ederiz Allahım korusun onu saygılar...:)

nasıl gonderırım allah korusun kardeşinizi

Elbette katılırız. :) Bana da adresi bildiriseniz sevinirm. Saygılarımla...
Kardeşinizin ismini ve nasıl bir tür kartpostal tercihiniz varsa onuda yazarsanız, size uygun bir kartpostalı sevgi kanatları ile Ankaradan size ulaştırabilirm :)

suat 06 özelden size ades ve isim yazdım ilginize teşekkür ediyorum

Kardeşinin adını, adres bilgilerini bana da iletir misin?
Bir de kız mı erkek mi, ne tür kartpostallar daha çok hoşuna gider? (manzara, hayvanlar, komik olanlar?)

Eğer erkekse ve bilgisayar oyunlarını seviyorsa (özellikle gta) Kardeşine şöyle bir süpriz yapalım:
Bana dijital + net resimlerinden gönderin.
Ben onları oyunun içine yamayayım.
Oyunda araba sürerken vs. caddelerde kendi resimlerini görsün.
Oyun içindeki reklam panolarında, duvarlarda, minibüs üzerinde kendi resimlerini görmek hoşuna gidecektir.

Oyunu bitirince ben oyunun dvd sini size göndereyim.

Maaşallah güzel bir fikir Cem kardeş :) Akıl akıldan üstündür derler...

fotoğraflarını ve en çok sevdiği şarkıyı , şarkıcıyı bildirirseniz ben de fotoğraflarıyla şarkıyı birleştirip bir slayt hazırlayabilirim ona. bu da güzel bir hatıra olur sanırım kendisine.

Banada adres isim bilgilerini iletirmisin kardeşim...

hepinize çok teşekkür ediyorum

ilgilendiğiniz için çok teşekkür ediyorum ben bile çok heyecanlandım mutlu oldum mehmet kimbilir nasıl sevinecek
sessiz harf jem fikirleriniz gerçekten çok güsel ona çöok büyük moral olacakk

bende adresle ismi özelden bekliyorum.
rabbim yardımcısı olsun onunla beraber hepimizin inşaallah

merhaba sahraveçöl,

mehmet kardeşimize sevgilerimi iletiyorum.. bende kartpostal göndermek istiyorum.. özelden adresi bekliyorum..

Merhaba,
Ben de kartpostal yollamak istiyorum Mehmet'e. Adresi bekliyorum ;)

bende isim,soyisim adres ve biraz bilgi alayım nasıl bir kart yollayabiliriz..

Bende adres ve tanımlama bilgilerini bekliyorum.

ben de adres bilgilerini almak isterim.sevgiler....

Sevğili kardeşimizi bi nebzede olsa mutlu edecek, yüzünde tebessümler açtırmak bizide çok mutlu eder.
Banada yollarsanız adresinizi ve kardesimiz ile ilğili bilgiler çok sevinirim.

gerekli bilgileri özelden bekliyorum. kardeşimizin yüzündeki küçücük bir tebessüm bile bizleri fazlasıyla mutlu eder....

İsteyenlere adresi verebilirim , bana vermişti arkadaş. Akşam cevaplarım isteyenlere.

Çok güzel düşünmüşsünüz gerçekten.ben ne yapabilirim diye düşündüm kartpostalın dışında.kaç yaşında .okuma yazması varmı bilmiyorum ama ona kitap gönderebilirim.yada okuması yoksa kendi sesimle kitabı kasete okuyup gönderebilirim .bunda ne kadar başarılı olabilirim bilmiyorum ama en azından denerim.kardeşiniz hakkında bana detaylı bilgi verirseniz ne yapacağıma daha net karar verebilirim.yüreğiniz aydınlık olsun.

bana da birisi adres bilgisi gönderebilir mi ...

Geçmiş olsun bana da özelden yazarmısınız adresi, ve resmi ve neleri sevdiğini yazarsanız sevinirim teşekkürler.

Bana da adres bilgigönderirmisiniz
neleri seviyor
yaşı hakkında biligi verirseniz
bende güzel bir yazı ve mektup göndermek isterim
saglıkla kalın

Üst Alt