Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Siz de sürekli derdinizi anlatıyor musunuz?

Konular
30
Reaksiyonlar
36
Ben psikoza girdim gireli 7/24 derdimi anlatiom instagram hikayeleri günlüğüm gibi kullanıyorum ya da bu forumu bu durum normal mi

Hiçkimseye derdimi anlatmıyorum. Zaaflarını belli edersen küçümsenirsin

Derdini kime anlatırsan anlat anlattığın kişi en yakının olsa bile sıkılır senden arkadaş akraba hepsi bıkar banane der bir yerden sonra .

Derdini anlattığın kişi ya umursamaz derdine ya da sevinir içten içe ağlarsa anan ağlar gerisi yalan ağlar en iyisi hiç anlatmamak .

@Ahmet T,
Ben açıkçası psikotik olmaktan gurur duyuyorum acı ceksem de hocam bizler bozulan dünyaya birer tepkiyiz

@sokr@t,
Doğru o da var. Ama Hocam çevreyle alakalı benim arkadaşlarım annem babam çok destek oluyor

@Schizollectual,

İnsanların hakkımda ne düşündüğünü zaten umursamıyorum. Konu açılırsa iki tarafta da psikiyatrik tedavisiyle ilgili ortak bir nokta varsa konuşulur. Ama yeni tanıştığım birisine şizofren olduğumdan bahsetmem.

Zaten sorulmadan konuşmak pişmanlıktır. Her insan ruh hastasıdır. psikolojik travma yaşamayan insan mı var? Çoğu insan hasta farkında değil. Burada paylaşman normal eğer sosyal ortamlarda bunlardan konuşuyorsan boşa konuşuyorsun. Sadece seni sen gibi olan insanlar anlar.

Üst Alt