Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Siz hiç böyle sevdiniz mi?

dostmuzik

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Siz hiç sevdinizmi?ben sevdim hemde çok sevdim..nasılmı?

3 yıllık bir sevda masalı bu hüzünlü bir sevda,O nu görmeden sevdim evet görmeden ilk ‘mrb’dedik birbirimize görmeden o anı unutamam içime ılık bişiler aktı sıcacık o gune kadar hiç tatmadığım bişeydi bu sonra hayat bizi kopardı ama aklımdaydı hep şimdi nerde ne yapıyor nasıl O nu düşünmekten alamıyordum kendimi aylarca bekledim ama beklediğimi O bile bilmiyordu, mutlaka bulurum umudu sönmedi içimde ve birgün karşıma çıktı tekrar ve yıne merhaba dedi o an dünyayı önüme serseler umrumda değildi sohbet ettık ve birgun ilk defa yüzünü gördüm aman Allah ım bu O rüyalarımdaki kız çok şaşırdım heycanlandım ama belli etmedim aşık olmuştum o an ama aslında ben görmeden sevdim yüreğini aşık oldugum yureğiydi aslında yüzü değil,terbiyeli,namuslu,şerefli bir kız olduğu her halinden belliydi,bir gün itiraf ettim aşkımı şaşırdı istemedi çünkü korkuları vardı ben üsteledim vazgeçmedim çok direndi ama pes etti çünkü ilk O dedi ‘seni seviyorum’diye sevinçten çalıştığım dükkandan fırlayıp gittim hatırlamıyorum çok mutluydum biri beni seviyordu ama çok uzaktı bu sevgı ama aşmalıydık bunu uğraştık çabaladık bi çok engeller vardı aşılması gereken aşmalıydık değerdi çünkü seviyorduk ya çok seviyorduk,aylar yıllar geçtı bir gün kavuştu ellerimiz canlı olarak karşımdaydı sarılmak istedim yapamadım 3 defa elini tuttum sadece ve ayrıldık ordan yine uzaklık yine hasret içimizi dağladı,evet tahmıniz dogru biz burada tanıştık nys..artık kalplerimiz tek atıyordu her şeyim olmuştu çok seviyordum.
Siz hiç böyle sevdinizmi;

Sabah telefonumdaki resmine günaydın bitanem derdim aklıma düşerdi hayali,kahvaltıda mutlaka bi tabağı ve bardağı vardı sanki yanımdaymış gibi,hazırlanıp dışarı çıkardım aklımda O ,düşünürdüm hayalini ve mutlu olurdum O nsuz yapamıyordum geceyi iple çekerdik buluşalım diye tek sığınağımdı benim çok seviyordum delice akşam O na yetişmek için az kaza yapmadım aracımla,olmuyordu ya onsuz olmuyordu bu neydı sizce aşkmı sevdamı ne çok buyuk bir şey,korkuları vardı yenmesi için her şeyi yaptım cesaret verdim güç verdim yanında oldugumu hissetmesini istedim,biliyomusunuz O nun için yeniden tedavime başlamıştım.

O benim için;susuz çöllerdeki su,hayatımın anlamı,dünyamdaki cennetim,yaşama ümidim,varlığımın amacı ve daha dilime gelmeyen bi çok şey.

Düşünün bir ,gece saat 12:00 bardaktan boşanırcasına bir yağmur ve ben O nunla yazışıyoruz yada internet cafenn önünde bekliyorum gelsinde görüşelim diye işte bu gerçek aşk,bir insan sevdiğinin canı yanmasın diye kendi canını yakarmı? Yakar yakar gerçekten seviyorsa evet yakar değer yada değmez bilemm ama canım pahasına çok seviyorum işte hala ,olsun varsın beni sevmesin istemesin yinede O na CANIM FEDA gözüm kırparsam nağmerdim,kim size canını verir bir düşünün ama ben verdim hemde defalarca en sonunda tutup kaçırdım ailesi istemedi geldi aldı gitti yüreğimin diğer yarısını da tabi.

Şimdi diyosunuz sonuç ne oldu söyliym;ben verem hastası oldum O ise ailesinin yanında her geçen gün tıpkı benim gibi sessizce eriyor,en son gözlerine baktığımda o ışık artık yoktu çok korktum,ben öleyim razıyım ama Onun saçın teline zarar gelse asıl dünyadaki cehennemim ozamn olur.
Ve ben hala uğraşıyorum kanımın son damlasına kadar uğraşcam Rabbim biliyor kalbimi.

Şimdi soruyorum size böyle bir sevda varmı arkadaşlar,düşüncelerinizi bekliyorum

phantom abişim bana da öyle geldi ama kimsenin içini bilemezsin ya.
Sana gelince dost müzik hep en güzel aşklar felaketle biter derler ya. Aslında felaketle bittiği için en güzel aşk görünür insanına. Senin kalbinde böyle sevgi varsa sen yine seversin. Zaman unutturur bazı şeyleri. Aklından tamamen kopup gitmez ama yıllar sonra geriye baktığında yüzünde küçük bir gülümseme olur. O yıllar sonra yepyeni bir hayata başlamış olman dileğiyle. Geçmiş olsun.

Hee bir soru sormuşsun. Evet bende böyle sevdim. Ama şimdi sor bakalım o insanla mıyım. Hayır değilim.Ama ben bir zaman ne buraya nede birisine açılmak istemedim hep bende kaldı anılarım. Sende öyle yap arkadaşım. İçinde öldür. Zamanla herkes başarır.

bu sitede kim bilir ne aşklar ne sevdalar ne kavgalar yaşanmıştır... sırf kendi yaşadıklarımı anlatsam roman olurdu... en nihayetinde sanal alem... anlık duygular, görmeden bilmeden tanımadan gelişen karşılıklı etkileşimler, hatta ve hatta sevişmeler... kanımca tüm bu yaşananlar engelli olmanın verdiği çekimserlik ve hayata onlarca adım geride başlıyor olmanın, kendine has intikam almasından başka birşey değil... bak bende varım, bende sevebiliyor ve hoşlanabiliyorum, hepsinden önemlsi karşımda bir birey var (hakkındaki herşeyin yalan dolan olabileceği ihtimali birhayli yüksek olsa da) ve o da beni en az benim onu sevdiğim kadar seviyor...

kişisel tatmin mi dersiniz, insan olmanın getirdiği sevme sevilme duygusuna olan açklıktan mı dersiniz veyahutta kendini ıspatlama çabasımıdır tüm bu sanal alem aşkları, tartışılır, tartışılmalıdır da... sırf bu başlığı açan arkadaşın, göz göze diz dize oturup da böylesine duygu dolu aşk yaşayamayanların karşısında nasıl olur da sanal ortamda bu kadar içten ve samimi bir aşk yaşayabildiğini, yaşatabildiğini daha derinlemesine incelemek gerektiğini düşünüyorum... aynı anda onlarca kullanıcıyla yaşanan ve sonu asla gelmeyecek olan spontane aşkları ise açıklayabileceğimizi hiç sanmıyorum...

"Erkekler kadınların ilk aşkı, kadınlar da erkeklerin son aşkı olmak ister." Oscar Wilde

ekonomist durumu iyi özetLemişşş fazla söze gerek yok :)

Valla banada atmasyon gibi geldi açıkcası. Neden dersen, ''ona canım feda'' diyorsun ''gözümü kıparsam namerdim'' diyorsun kızı kaçırdıktan sonra ailesine geri veriyorsun yada onların almalarına müsade ediyorsun...Madem kaçırdın sizi bulamayacakları biyere gidecektin kızla, orda basacaktın nikahı. Onlarda saygı duyacaklardı eninde sonunda...

Siz ercektiniz muradınıza; biz çıkacaktık kerevetine...

öle birşey yok öle bir aşk sevgi yok hep palavra

verem ha :) güzel bi senaryo olmuş :)

Keşke internet cafe'nin önünde değilde içinde bekleseydin verem olmazdın en azından..:(
Birde çok şanslısın ne deyim..Sen ona yetişmek için az kaza yapmadım demişsin ya ... ben 1 kez kaza yaptım hala sürünüyorum..:confused::(

En güzel aşk,hiç yaşanmamış olandır.

arkadaşlar düşüncelerinize inanıp inanmamanıza saygı duyarım ,ben bu yazıyı alay konusu olmak için degil ibret olsun diye yazdim ayrıca atmasyon diyenlere şunu diym ben en azından o güzel duyguyu yaşadım demekki bu sözü diyenler bunu bile yaşamamış sevip sevilmemiş...
saygılar...

Yaşadığın aşkta kavuşulmama varsa bu işte büyük aşk oluyor... kavuşamamışsan eğer yaptığın fedakarlıklar gözünde büyüyor herşeyi yaptım sanıyorsun aslında hiç birşey yapmamışsın ki kavuşamamışsın. kavuşsaydın da zaten büyük aşk olmazdı... bu işler fazla karışık yav :p Bence herkes sevmiştir böylesi bir sevdayı herkes yaşamıştır... Önemli olan bunları içimizde halledebilmek ...

yaa arkadaşım biraz fazla araeks takılmşsınn .senin yaşadıgın aşktan bize nee bize niye kannıtlamaya çalışıyrsunkii bunu git o kızın ailesine kanıtla bencee

tekrar kacır istersen ayrı ayrı eriyip kaybolmayın yazık olur aşkınıza

dostmuzik;

Burada yazdıklarınızın doğruluk derecesini araştırmak elbette kimseye düşmüyor; ister yaşayın ister içsel bir hayalinizi aktarın önemli olan bu duyguları hissetmeniz...

Ben geçte olsa hayalini dahi kuramayacağım bir sevda yaşıyorum, üstelik bu sevdamı evlenerek sürdürüyorum; Allah her kese nasip etsin.

MügeNK;

müge arkadaşımızn yorumuna katılıyorum

dostmüzik'in anlattığı olay hikaye yada atmasyon değildr öncellikle bunu söylemek istiyorum,böyle bişey yaşanmıştır peki sen nerden biliyosn diyceksniz çünkü bende böyle bi sevdaya şahit oldum
sevdiğinn canı yanmasın diye kendi canını yakti vazgeçmedi vazgeçecek gibide görünmüyo ama ennde sonunda pes edecektir

arkadaşlar sevgiler aşklar nasıl yaşanır bunu yaşayan yaşatanlar bilir ve sevginin veya aşkın her türlüsüne saygı duymak lazım arkadaşımız bunu sanaldada yaşamış olsa bile bu şekilde anlatması veya paylaşması güzel bir şey hanı biz burada neden varız bir şeyleri bu sanal ortamda paylaşmak ve birilerinin sıkıntılarına yardımcı olmak veya an asgarıye indirmek tabikide hiç bir kimsenin sıkıntıları bu sanal ortamda bitmeyecek.
arkadaşı gerçek veya sanal ortamda olsa yaşamış olduğu bağlılık sevgi veya aşka olan düşüncelerini paylaştığı için kutlamak lazım.

Artık eskisi gibi aşklar yaşanmıyor sevdalar yok varsada çok nadir..Dostmuzik aşk güzel şey tamam diyorsan peşini bırakma derim mucadeleye devam...

Üst Alt