Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Siz hiç keyfekeder rapor almaya gittiniz mi? [Soru]

guzgulleri

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Siz hiç keyfekeder rapor almaya gittiniz mi?
ben gittim
nasıl oluyo demeyin
malum geçen yıl bi hata edip sürücü belgesi almıştım (monoküler H)
ne var ki bu sürücü belgesine uygun hangi arabayı süreceğimi bilmiyorum. ben bilmediğim gibi doktorlar da işin içinden çıkamadılar. doğal olarak özel tertibatlı olması lazım, bunun için de yine rapor tabi ki böylece bizim rapor serüvenimiz de başlamış oldu...
geçen yıldan beri bu konuda abimin ısrarları üzerine dört defa heyete çıktık (ben pes etsem de abim etmiyor) en son iki hafta önce ankara numuneye gittik doktorun bir tanesi doğal olarak muayene ediyordu ayaklarımı ne kadar kullanabildiğimi muayene ederken fazla ileri geri hareket ettiriyorlar sonra birkaç gün ağrısını çekiyorum (önceki muayenelerden tecrübe edildi artık) bu sefer doktor beye fazla hareket ettirmemesini rica ettiğimde bana muayene etmeden nasıl anlayacağını söyledi. ben de tabi ki muayene etmesi gerektiğini fakat fazla hareket ettirildiğinde ağrılarım olduğunu belirttim
bu sefer bana "KEYFEKEDER RAPOR"almaya geldiğimi söylemez mi? ben de dayanamayıp ona (gözünde gözlük vardı) SİZİN İÇİN GÖZLÜK NASIL BİR İHTİYAÇSA BENİM İÇİN DE BU ARABA ÖYLE İHTİYAÇ dedim

bunları sizlerle neden paylaşmak istediğimi ben de bilmiyorum, ama güzel yurdumun eğitimli kişileri bu şekilde tutum takınıyorlarsa gerisini siz düşünün
Allah hepimizin yardımcısı olsun

Üst Alt