Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Siz siz olun yolunuz Erdek'e düşse bile uğramayın!

mustafa4612

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Böyle varoş olmasina ragmen ütopik fiyatlar istanbul bebekte dahii görmedim.... Özellikle iskeleye bir tekne baglamislar "prestij restaurant " diye geciyor..yemegin üstüne istenmedigi halde getirilen ikram zannetigimiz allahin karpuzuna 30 lira yazmislar , ahtapot meze 35 lira , karides Güveç 70 lira...isletme sahiblerinide sorarsaniz sulu kulelilere rahmet okutuyorlar.....Rica ediyorum bunu dikkate alarak tatilinizi yapin

katılıyorum bende tekerlekli sandalyede yim diye bir kafkas motele gitti fiyat aldık oda kahvaltı harici herşey ekstra çay bile kişi başı 70 tl istediler dedim ki valla hi ne erdekmiş 2 kişi 10 gün tatil 140*10 1400 öğlen akşam yemeği içecek extraları vallahi yurt dışına gemiyle 7 gün 8 gece tatil yapabiliyorum

Arkadaşlar sezon 45 gün erdek ve körfezde adamlar nasıl geçiriz diye bakıyorlar . 2 ay çalışıp 10 ay yatıyorlar çünkü ...
Ayrıca ramazan çok kötü vurdu iç turizmi hemde çok kötü bayramdan sonra bir kıpırdama olmazsa kriz kapıda zaten merkez bankası doları frenleyemiyor.

Üst Alt