Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sizce atama için yaşadığımız yere uzak, daha küçük yerleri mi seçmeliyiz?

Tuğba451

Üye
Konular
9
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar ben şöyle duydum yaşadığın yerlere uzak şehirleri yazarsan vede küçük yerleri yazarsan tercihlerde daha çabuk çıkıyormuş atamalar doğrumu sizce:)

Ona göre sizin yaşadığınız yere uzak yer bir başkasına da uzak olup o da orayı yazarsa ve puanı sizden yüksekse nasıl olacak. Çok saçma. İtibar etmeyin böyle şeylere bence. Şöyle olur uzaklık değil de belki kimsenin tercih etmediği veya tercih etmek istemeyeceği yerleri yazarsanız gelme şansı olabilir. Diğer türlüsü alakasız

2012 ÖMSS atamalarının taban puanlarına bakarsan küçük şehirler yüksek puanla kapatıyor. Ucuz diye sanırım daha çok kişi tercih ediyor.

Ya çok abartılıyor şu tercihler kulaktan dolma bilgilerle sadece kendi canınızı sıkıyorsunuz bakalım 27sinde tercihler açıklanacak mı ya Allah bilir dua edin hayırlısını isteyin sanki bu zamana kadar sınav mı bizi ayakta tutuyordu memur olamayan yaşamayacak mı çok komik konular var bir haftadır okuyorum sadece okudum ama gerçekten bazı insanlar da hastalık haline gelmiş yapmayın sağlıktan öte bir şey yok bu dünyada.. ..

Valla Papatyacım umut işte, insan ister istemez hayal kuruyor. 25 yaşımdayım onlarca sınava girdim, hiçbirine önem vermedim. Hatta buna bile, hiç hazırlanmadan uykusuz gittim. Ama hayatımda ilk defa bi sınavın tercihi uykularımı kaçırıyor. Özel sektörde kimse engelliyi anlamıyor. Rahatsızlanıyorum gelemeyeceğim diye arıyorum surat yapıyorlar. Kamu öyle olmaz diye hevesleniyorum.

Penthesilea;

Reyhan kesinlikle özel.sektör berbat bir sektör bak haftaya ameliyat olacam özel sektördeki şef bozuntuları numara yapıyor yine istirahat olacak bir yol buldu diyorlar arkamdan 11 senedir özeldeyim bende ömss ve kpss ve ekpss ye girdim ve eylülde kpss.tekrar gircem ama şunu anlatmaya çalışıyom hep aynı konular başlıklar farklı canım zaten hükümet yeterince bunaltmış bizi birde biz burda bunaltıyoruz gereksiz asbaragas haberlerle

papatyacim;

Geçmiş olsun, umarım ameliyatın güzel geçer. Bizler hayatın zorluğu ile mücadele eden insanlar olarak haliyle sağlıklı bireylerden daha evhamlıyız. Şu dönemlerde anlayışlı davranalım, merak edip heyecanlanıyoruz. Az önce çalıştığım yere gelen bi müşterimizle sohbet ettim. Adam Başbakanlık'ta çalışıyormuş, şey dedi mesela. İnanmayın sınavlara tercihlere, her şey torpil. Neler gördü gözlerim, ben de bi milletvekili sayesinde girdim falan. Gel de dert etme şimdi.

Penthesilea;

Allah ıslah eylesin ne diyelim hakkımızda hayırlısı bu arada Allah razı olsun inş biran önce iyileşip kpss sınavına gircem 1 ayda ayağa kalkmam lazım

papatyacim;

Biliyor musun, benim dualarım genelde kabul oluyor. Benim torpil de Allah'tan sanırım. :D Sana edeceğim. Umarım bir an önce toparlanır sınavını başarı ile geçersin.

puanın iyise sıkıntı yok , ve engel durumuna göre çalışabileceğin pozisyonları gidip yaşayabileceğin şehirleri seçmen lazım
mesela sen manisadasın atanırım diye mardin yazarsın, diyarbakırlı adamda yakın diye mardini yazar tabi adamın puanı da iyidir, sen atanamazsın

doğu illerini yazarsanız atanma olasılığınız yüksek.

turkuaz06;

Olabilir tabiki ama şuna da dikkat etmek lazım. Ben şahsen diyarbakır vs gibi doğuda yapamam gibime geliyor. Ben olsam birazda koşullara bakmak gerek.

Taabiki bu benim görüşürüm... İstanbul da yaşadığım için ve özgürlüğü sevdiğim için . Baskıya dayalı bir toplum beni sanıyorum biraz kasar.

Bunlar sadece benim şahsi düşüncemdir... Lütfen yanlış algılanmasın.

Penthesilea;

Sağol canım inş her kesin gönlüne göre olur herşey

Üst Alt