Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sizce emekli olmalı mıyım?

fatihyp

Yeni Üye
Konular
11
Reaksiyonlar
0
Merhaba,

Emekli olmama kısa bir süre kaldı. Brüt maaşım yaklaşık 3 bin lira. Şu an çalışmakta olduğum iş yeri emekli olduktan sonra çalışmama izin vermiyor. Bu durumda bende emekli olmadan 5 veya 10 sene daha çalışmak istiyorum. Emekli olmadan çalışmaya devam etmenin artıları ve eksileri sizce nedir? Sizce ne yapmalıyım. Teşekkürler

yata yata maaş almakla çalışarak alacağınız maaş arasında çok bir fark yok ise emekli olun. piyasada hertürlü bir ek iş bulursunuz gibi.emekli maaşı + piyasa çalışarak alacağınız ek ücretle iyi bir ücret alırsınız daha faydalı derim.ayrca yarın bigün emeklilik işleriyle ilgili bir kanun birşey çıkar emekliliğiniz birkaç seneye sonraya bile ertelenebilir.babamın emekliliğinde yaşadık bunu 4 sene sonraya ertelenmiş oldu.şükürki mart ayından beri emekli.

benımde aynı .ozel sektor 15 yıl 5200 gun var ...engel cıkınca yapamadım tabı daha fazla ayrılmak zorunda kaldım
18 yılmıs sgk engellı emeklılık ...pırım yuksek oldugu ıcın baglanacak maas 2100 tl diyorlar .memur olsak o parayı alamıyoruz ..3 yıl daha calısıp ayrılmak en ıyısı benım ıcın de .

O kadar kişisel bir karar ki... Bence kimse kimseye fikir veremez bu konuda. Herkesin hayattan beklentisi, gündelik hayat ritmi farklıdır. Bazısına emeklilik iyidir, bazısına çalışmak. Bazısı geçinmek için daha çok paraya ihtiyaç duyar, bazısı emekli maaşıyla idare eder...

merhaba değerli arkadaşlarım.konu yardım

benim emekliliğime az kaldı özel bir sökter de askeri ücretle çalışan bir bireyim 4 kişilik bir aileyim. şimdi benim sormak istediğim emekliliğim yaklaştı bu durumda az kanaat geçine biliyorum .ben şimdi devletimizin kurumlara memur veya çalışan alacak ben bu kuraya katılayım mı katıl mayayım mı buda bir haksızlık teşkil eder mi.

Çalışmaya devam etmek istiyorsan tabii ki katıl kader1.

tşk edrim Bülent kardeşim en güzel cevap bu heralde

Üst Alt