Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sizce kör olan kim! [Yaşam]

gülnihal

Üye
Konular
19
Reaksiyonlar
0
Baskentin göbeginde yasanan bir olayı anlatmadan geçemeyecegim, zira beni ve oglumu inanılmaz etkiledi...

Cmt oglumla yürüyorduk... baskentin en islek caddelerinden birinden karsıdan bir bey ve yanında bir hanımı geliyordu, benim önümde de bir bey vardı ...
Önümdeki beyin görme engelli oldugunu anlayamadım, yürürken karsıdan gelen beyin hanımyla çarpıstı.. Ve benim önümdeki adama tokat attı, sen niye dikkat etmiyorsun çarpıyorsun, diye. sonra ordaki restarantlardan birinin sahibi oludgunu ogrendigim bir bey olaya müdahale etti, ya beyefendi o arkadasımız görme engelli diye...
Ben de kendimi tutamadım o arada tabi ki... Asıl görme engelli olan sizsiniz, dedim. Görmeyen, görmezlikten gelen kaba kuvvetle herseyi çözmeye çalısan siz ve sizin gibiler dedim...
Artık özür diledi o görme engelli arakadasımdan, ama hala ben kendime gelemedim bu olaydan sonra. o arkadasımın durumunu düsenemiyorum bile...

sizce bu bakan körlerle nasıl bas edecegiz bilemiyorum

evet gülnihal çok acı bir durum ya.ama gerçekten bazı insanlar bakarkör be güzelim.vurdumduymaz onun içinn çok görmemek lazım böyle gönül gözü kapalı insanlara Allah islah etsin ne diyelim.insanın içi acıyoo.
bende buna benzer ama daha belirgin bir olay yaşadım işyerindeki arkadaşlarıma işitme engelimin olduğunu(ki ben söylmessem kimse anlamaz çok şükür iyiym yani) başlarken söylemiştim.hani sorun olmasın diye.birgün başka ilçeden birileri geldi benden malzeme felan istediler neyse ben listeyi yaptım imzalayacakken diğer oda arkadaşım geldii ne alaka ise gelenlere bu bayan duymuyoo dedi inanılmaz üzülmüştümm böyleee damdan düşmeler mevcut yani.ama biliyorumm insanın içinin acıdığı yanın kar kalıyo.sevgiyle ve sağlıkla kalın:)

Üzücüü bir durumm...((

Ressmenn Yargısız İnfazz...(Ve bu benim hayatta en sevmediğim davranış biçiminden biridir !..)

Bilip bilmeden,,En İyi Benim,En Doğruyu Ben Bilirimm Psikolojisi..!!

Ne Yazıkki Böyleleri Aramızda Yaşıyor..

Onlarla Çok Daha Az Karşılaşmayı Dilemekten Başkada Yapacak Hiç Bişii Yok Maleseff....

slm

bıde tokat atmıs terbıyesız art nıyetlı baska saglam bı erkek olsaydı cılve yapar hosuna gıderdı ya neyse sınırlendım agzımı bozmayım saygılar epınıze

bakan kör gözler hayatın rengini görmeye alışmışken görmenin nekadar kıymetli olduğunu unutup bakan körleri oluşturmuşlardır toplumda....
saygısızca yapılan bu davranışlarla siz gibi her insan savaşırsa işte o zaman azalırlar
duyarlılığınız için sizi tebrik ediyorum...

ANLAMADAN DİNLEMEDEN TEKME TOKAT...ÇOK ÇİRKİN BİR DAVRANIŞ
YANİ ÇARPMIŞSA NOLDU YEDİMİ EŞİNİ BİR YANLIŞLIK BU HEMDE RAHATSIZLIĞI SONUCU OLAN BİR YANLIŞLIK ÖZÜR DİLEMESİNE FIRSAT VERMEDEN HESAP SORMAK HİÇ ADİL DEĞİL İNSANLAR ÇOK DUYARSIZ...GÖRSE ZATEN ÇARPMAZ....VE AYRICA ÖZÜR DİLEMİŞ KALP KIRDIKTAN SONRA ÖZÜRÜNÜN NE KIYMETİ VAR :!:

BİLEMEZLER BİLEMEZLER
GÖZLERİ YOK GÖREMEZLER
YÜREKLERİ YOK BUNLARIN
SEVGİDEN SÖZ EDEMEZLER

Üst Alt