Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sizce Mart Özürlü memur ilanları alımları sayısı kaç olur?

hakikat

Yeni Üye
Konular
19
Reaksiyonlar
0
Merhaba Arkadaşlar,

Sizce Mart Özürlü memur ilanları alımları toplam sayısı kaç olur?

(Bence 5.000)

İyi günler...

bence yakini dayisi bilmem nesi yani kısaca torpili olan kişi ne kadar var ise sağlam olaraktan o kadar olur...

şimdi herşeyi böyle boş boş oturup kadro beklemek çokgüzel sizler içn hazir lokma...kardeşim caba göstrin bu dönem 2bin veya 3in engelli memur aimi olabiir ama baski yapmak lazi medyayi arkamiza almak lazmmesala;hürriet gazetesi yazari Ftih Çekrge veya yavuzkoca ömer ve bimer,cumhurbaşkanlliği,başbakanlik vede elokman ayvaya bu böyle olmaz tepki vermezseniz eskisi gibi her dönem 100-200 kişi alinir tepki verirseniz her dönem 4-5bin kişi alinir ki zaten bütçe sınırının dişinda tutulmus hiç itiraz etmeden kurumlarinin verdidği kadroyu alip sinav tarihini belirler ilgili kurum.

arkadaşlar bence prens mickey mouse haklı ben bimere mesaj attım belki bi yararı olmaaz fakat bu sitedeki herkez bi mesaj atarsa buna kayıtsız kalmazlar...

bu arada martta alım varmı bu konuda bilgisi olan paylaşırsa sevinirim

ya bide bimere bi soralım her siteye giren bimere başbakana cumhurbaşkanına mail attım diyorda...artık isteklerimizi değilde ne kadar mail atmışız onu öğrenelim. olmaz mı???

ne bimer kaldı ne cumhurbaşkanlığı el yazımla cumhurbaşkanına ve başbakana mektup yazdım işçi bulma beni aradı acele gel dedi
gittim işkur müdürünün elinde beni mektubum bunu cumhurbaşkanına mı yazdın dedi evet dedim yoksa sen misin cumhurbaşkanı dedim bursası Türkiye yok öyleeeeeeee:)

çok mrk edıoum ne zaman sınavı gırıouz kı memur ne zaman oluouz nerden ınetden bakarbılıouz

cvp beklıoum.?

Üst Alt