Benim bu başlığı açarken amacım; plakada amblem olsun olmasın tartışması yaratmak değildi, zaten formlarda amblemin olup olmamasıyla ilgili bir tartışma başlığı var.
Benim amacım; madem bizlere engelimizden dolayı amblemli bir plaka veriyolar, daha estetik nasıl olur acabaydı. Konu birden yine ambleme karşı olan arkadaşlar tarafından çarpıltıldı, zaten konunun başlığına bakarsanız amblem olsun mu olmasın mı değil bu plaka dizaynları nasıl olur.
Alpu;
Bak sen kendin ne kadarda güzel söylüyosun ben normal insanlar gibi araba kullanmak istiyorum
1 - Demekki kendini normal bir insan olarak görmüyosun, kendi içinde çelişiyorsun
2 - Engelin varsa zaten normal bir insan değilsin (Normal= Hiçbir Özrü Olmayan)
3 - Biz doğuştan/sonradan farklı yaratılmış insanlarız. Normal insanlardan bir farkımız var.
4 - BEN BEDENİMDE OLAN FARKI TAKMAZKEN KENDİME PROBLEM YAPMAZKEN DEVLETİN BANA VERDİĞİ PLAKADAKİ AMBLEMİN CANI CEHENNEME
5 - "Plaka örnekleriyle uğraşıp durmak garip oluyor" Hiç bişey yapmadan devlet bu amblemi niye veriyor ben karşıyım bu ambleme diye boş beleş sallamaktansa, her konusu geçtiği yerde avazım çıktığı kadar hiç bir işe yaramadan bu amblem olmasın diye naralar atmaktansa, Devletin bize ön gördüğü plakadaki amblemin daha estetik olarak nasıl görünebileceğine kafa patlatırım örnekler yaparım, plakanın şekli nasıl olsun diye düşünürüm daha iyi.
Hiç olmazsa allahın bana bahşettiği beyni gereksiz yere boş beleş konuşarak kullanmamış olurum . .