Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sizler işitme cihazı için 675 nolu büyük pileri nasıl alıyorsunuz?

Kerim33

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
Merhaba Atrkadaşlar.

Sizler 675 nolu büyük pileri nasıl alıyorsunuz Peşin ödiyerek faturayı SGK.(SUT) mi veriyorsunuz? SGK ne kadar zamanda ne kadarı öder.

Ayrıca Cihazım PONTO dur.Mersinde Hava da yoğun nem var biliyuorsunuzdur.Bunun için Odyolog uzmanım bana 2 tablet ve küçük kapalı bır kutu verdi kutu içi 2 blümlüdür ve süzgeclidir cihaz üsta tablet aşltamı olmalı?

İlgililer uygulamayı anlatı ancak bağırarak ses duyduğum için tam ve net olarak anlamadımn.

Yazıyla daha iyi anlıyorum.Bilgisi tecrübesi olan yazarsa memnun olurum daha 40 gün oldu bu Kemik tipi iletişim PONTU cihazıı kulanalı !!!

pil parasi icin ugrasma demisti bana odyometristin bir. kendim aliyorum.
cihazla beraber koyacaksin kutuya o tabletle. tabletlerin rengi degisince baska tablet alacaksin, kutuyu guzel kapa bide. ponto agirlik yapiyormu kerim. ben gormedimde deriye agirlik yapiyordur bu cihaz diye dusunuyorum

Ben yurtdışından getirtiriyorum türkiyede ortalama 13-15 liraya satılan pillerin bana gelişi 6-7 lira civarında.
isteyene yardımcı olurum.

Shufe Kardeş,Kutunun içi 2 bülümlüdür ortada sizgec biçiminde alt üst ayrı tutan bır bölüm var,öğrenmek istediğim Cihaz ve Taplet hangisi alta hangisi üste olacak
ayrıca tablet kendiside küçük bır kutunun içinde tane tane küçüçük parcalar var yani tablet olduğu şekıldemı kutuya bırakılır.?
PONTO cihazım tek parca bir hurma tanesi buyukluğunde hafif ağırlık var ancak kesinlikle hisetmiyorsun ağırlığı çok rahat.

ben koklear implant kullanirken cedis diye silindir bir plastik kutu almistim. oyle suzgec filan yoktu, duz bos bir kutuydu. o hap gibi seylerin rengi degisince baskasini koyardim. cihazin seslerini sevmedigim sikayet ettigim yerlerde kaldiri bu kutuya koyar cantamda tasirdim. bide aksamlari koyardim. simdi artik isitme cihazim icin kullanmiyorum. sizinkini bilmiyorum.
bu kadar konusmayi anlamaminiza ameliyat olmaya ragmen fayda bulamamaniza uzuldum. odyologunuzu ziyaret edince ona danisin. anlamakta zorlandiginiz yerlerde kagida yazdirin.

Üst Alt