Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Şizo-Obsesifim. Hayat bana dar. Peki ya bu tanılığa sahip diğer arkadaşlar?

Konular
7
Reaksiyonlar
7
Ölü gibyim. Xanax bağımlısıyım, yazmaya üşendirecek kadar psikolojik rahatsızlıklarım var. Komorbidin kitabını yazdım. Çok kkötüyüm. Clonex ve lustrla kullanıyhorum. 22 yaşındayım. Ölüme yakın hissediyorum. Siz nasulsınız?

@İçgörüsümaxolan,
Merak etme bizde bu yollardan geçtik, iyileşeceksiniz, önemli olan sana uygun ilacın bulunup, uygun dozda istikrarlı bir şekilde ilacını kullanman o zaman göreceksin nasıl düzeliyorsun. Ayrıca antidepresan psikoz hastalarını maniye sokabilir, xanax vb. Şeyler sende depresyon, intihar düşünceleri yapabilir bunları doktoruna anlat sık sık doktora görün şikayetlerini anlat her ayrıntısına kadar umarım düzelirsin.

@İçgörüsümaxolan,
İlaçlarını düzene sokana kadar çok uğraştırıyorlar umarım o dönemi hızlı atlatırsın ilaçlar düzene girmeyince gerçekten hayat daha zor gelebiliyor geçecek merak etmeyin sadece o dönemde biraz sabırlı olmanız gerekiyor.

Bende de OBSESİF ve takıntı vardı doktor ABİZOL başlamıştım o zaman.
(Aklıma istemediğim düşünceler geliyordu o zaman bu düşüncelerin kafamdan gitmesi için içimden sayı sayıyordum. 10 yıl falan olmuştur. ÖZEL MEDİPOL HASTANESİ ne gitmiştimdi buradaki psikiyatri doktorum yazmıştı)

Şimdi bende hem ŞİZOFRENİ hemde OTİZM var.
2012 TEMMUZ dan bu yana düzenli tedavim vardır. (Bu zaman zarfında hiç ilaç bırakmadımdı)

Son düzenleme:
ben şu an klozapin (clonex) kullanmaktayım, ve çok iyiyim. Sizlerde durumlar, ilaçlar nasıl? Ben şizoferniyi Clonex sayesinde neredeyse yendim sayılır. Size de bol şifalar

en etken ilaç bu demişti doktorum clonex den için

Gündüzleri sıkıcı geçiyor akşama doğru hayattan keyif almaya başlıyorum

Şizofreni hastasıyım, annemle tartıştım, bana rest çekip beni bıraktı
Bu hastalıkla tek başıma yaşayabilir miyim sizce?

Günde 800mg Clonex atıyorum

Aile çok önemli, hasta olalım veya olmayalım çok önemli, gereksiz tartışmalar ile onları bizden bıkacak hale getirmemek lazım.

Tek başına yaşayabilir misin bilmiyorum çünkü seni tanımıyorum, sen daha iyi bilirsin kendini.

Ben de psikotigim yanlız yaşıyorum ailem yok aman diyim hasta olma tek başına uğraşma ilaçlarını düzenli al sıkıntı çıkmaz umarım

Clonex ağır bir ilaçtır bende 2 yıldan biraz fazla 800mg kullandım yanında envai çeşit ilaç. yanımda birisi vardı benim. olmasa nasıl olurdu bilemem ama zor olurdu. belki ilaçlarımı düzenli kullanmazdım yada bırakırdım ama yanında sana destek veren birisi varsa bu avantajdır. anneler ne olursa olsun sahipsiz bırakmaz biraz ders almanı istemiş olabilir. hazır her ikinizde nefes alıyorken gidip gönlünü al bence. aranızdaki ilişkiyi bilemem ama anne her zaman annedir çok geçmiş olsun

Allah'a şükür ; annem ve babam yaşıyor. Onların yokluğunda yemek& bulaşık ev işlerinden ziyade , içindeki manevi boşluğu nasıl dolduracaksın ? Önemli olan bu. Kendi adıma, alışırım ama zorlanırım gibi geliyor. Rabbim , herkesin ebeveynlerine uzun ve sağlıklı bir ömür nasip etsin Vefat edenlere de rahmet eylesin. Taksiratlarını bağışlasın. Geride kalanlara da sabır ve metanet versin. Amin ; ecmain...

Üst Alt