Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Şizoaffektif Bozukluk ile engelli raporu alabilir miyim?

Paçacı

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Ben sizoaffektif bozukluk tanısı aldım 12 yıldır aktif olarak tedavi görüyorum.
Engelli raporu alma hakkımin olduğunu yeni öğrendim
Raporlarında şizofren
A tipik psikoz
Ve birde bipolar bozukluk tanıları mevcuttur.
Engelli raporumu bir sıkıntı yaşamadan alabilir miyim ?

Paçacı

Alabilirsiniz en az %40 ve üstü olacaktır yalnız "sürekli" olmayabilir.

ayDÜNYAvazo erbin
Teşekkür ederim

Engelli raporu almak için hastaneye giderken geriye dönük ilaç tanı ve raporlarini götürmek gerekiyor mu, bunlar dikkate alınıyor mu?

İlaç raporu

Engelli raporu almak için hastaneye giderken geriye dönük ilaç tanı ve raporlarini götürmek gerekiyor mu, bunlar dikkate alınıyor mu?

yok kardesım goturmene gerek yok sadece verdıgı ılacı 6 aydan fazla kullandıysan sorun olmaz ama dedıgım gıbı arastır hastalıgı hangı sıkayettler var onları sole ozaman raporun yukseltırler ben ole yaptım %80 verdıler ama calısıyorum nasılmı raporu dusrdutdum yetıyomu yetmıyo ama sıgortam yok gun yanı yok ondan emeklı olamadım calısıyom dedgım gıbı o sıkayetlkerı sole

Rapor alma zorluğu

Arkadaşlar ben il değiştirdim sunan bulunduğum ilde bir psikiyatrist ile ilk defa görüştüm.
Önceden aldığım tanıları çokta önemsemedi.
Ben 12 yıldır tedavi alıyorum .
Gittiğimiz doktor rapor almakta önemli mi ?

Son düzenleme:
Rapora itiraz sonucu hakem hastaneden doğru düzgün oran alan var mı ?

Doğru takipte değilsen direk %20 veriyorlar ben 1 sene düzenli takipten sonra aldım

Burak1234
Şehir değiştirdim ne olacak şimdi
Bir yıl bekleyecek miyim ?12 yıl düzenli takip etmiş hemde eğitim ve araştırma hastanesi

engelli raporu alırken bu tip hastalıklara doktorlar neden se tedavi ile düzelebilen gibi birşey yazıyorlar neden puan vermiyorlar ??? madem tedavi ile düzeliyor ben 17 senedir neden ilaç kullanıyorum ???

Üst Alt