Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Şizoaffektif bozukluk olanların cezai ehliyeti var mı?

Burak1234

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Merhaba şizoaffektif bozukluk engelliyim üniverste hastanesinden %65 engelli raporu aldım
Tedavi olmadığım ilaç kullanmadığım zaman atak zamanında uyuşturucuyla yakalandım dava açıldı mahkemede hatırlamıyorum bişi dedim hastaydım o zaman dedim tedavinin yapıldığı ege üniversitesine sevk etti hakim dedi rapor verırseler ceza vermmiycez sana
Polis eşliğinde gitcekmişim karakolu bekliyorum
Doktoruma söyledim sevk edildiğimi iyi güzel dedi belki 10 15 gün yatırırım dedi hep cezaevi korkumu dile getiriyordum takma kafana bşi olmaz diyordu doktor sanki egeye sevk eteklerini biliyor gibi konuşuyordu hep sonuç olarak cezai ehliyet yoktur verirlermii vermeseler bütün dosyaları patlıycak

İşlediğin suç remisyon da ikenmi atak halindemi oldu bunu araştırırlar, duruma göre hekim bir rapor yazıp 3 lü psikiyatri heyetine sevk eder,
Veya yatış verip gözlem altına alıp ona göre bir rapor yazar,

Araştırmanın işlediğin suça göre boyutu değişir, bazen adli tıptan karar raporu istenebilir, bunlar karışık işler, umarız lehine bir karar çıkar...

Kullanıcıysan pek sorun olmaz, ticaret yapıyorsan sicilin varsa işler değişir. Uslu durmakta fayda var...
Burak1234

Atak halindeyken yakalandim aklim basimda degkldi kullanicihim ticaretle isim yok
Gonderdigi hastanedd profesorldr degeflendirecek dedigin gibi heyete sokucak 6 7 tane prafsör var bi tanesi benim doktorum 1 senedir onda tedavi oluhorum iyilestim allaha sukur kullanmiyorum simdi
Dokgora sordum dedim buraya sevk dtti mzhkeme iyi guzel dedi bdnde iyimi hocam dddim iyi iyi dedi korkma dedi

Bi ara bna senin davranislarini yonlendirme yetenegindd sikingi var demisti

Üst Alt