Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Şizoaffektif rahatsızlığım var. EKPSS'ye hangi kategoriden gireceğim?

Breh81

Üye
Konular
9
Reaksiyonlar
92
Sizoaffektif rahatsizligim var ekpss ye girersem zihinsel engelli olarak mi giricem bilgisi olan varmı ona göre rapor cikaricam üniversite terkim orta öğretim ekpss ye girsem ne gibi sorunla karşılaşırım.yardimlariniz için şimdiden teşekkür ederim

EKPSS ye girerken ?

Sizoaffektif rahatsizligim var üniversite terkim ortaöğretimden ekpssye girmek istiyorum girerken zihinsel engelli olarak mi giricem nasıl olduğunu bilen varsa yardım edebilir mi

Raporunda ne yazıyor ruhsal duygusalmi yazıyor birde raporun sureklimi

acrl79 6 ay önce doktorum sizoaffektif depresif tip teşhisi koydu 2kere hastane yatişim var rapor işime yaramaz diye cikartmadik eğer işime yararsa çıkartmayı düşünüyorum

Sizoaffektif iki gruba da giriyo bende anlamadım size sorayim dedim.

Muhtemelen genelden gireceksin bi kaç yerde öyle yazmışlardı burdaki forumda

Ben en iyisi kontrole gidince bı doktoruma danışayım bakalım ne dicek çünkü karışık bı durum yinede teşekkür ederim

Biraz acele et çünkü rapor çıkarmak minumum 1 ay 1.5 ay suruyo başvuru ocak ayında çünkü

Şubat ayinda başvurular başlayacak diye duymuştum Ocak ayindayiz zaten?

Üst Alt