Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Şizoaffektif raporu sureli mi süresiz mi veriliyor?

acrl79

Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
Merhaba 16 aralıkta heyete girdim sadece psikiyatriden %65 tedaviyle çalışabilir yazdı doktor benim sormak istediğim sizoaffektif tanısıyla raporum surelimi süresizmi olur

Sürekli kesin.hic olmazsa raporun en kötüsü yüzde 40 in altına düşmez...

Geçmiş olsun.Psikiyatride muayene olurken geçmiş tedavi bilgilerinize, kullandığınız ilaç dökümüne ve ilaç raporlarına göre mi oran yazıldı ? Muayene süreci nasıl oldu ? Bir yakınım için aynı rahatsızlıktan rapor almayı düşünüyoruz da o yüzden sormak istedim.Tekrar geçmiş olsun.

Son düzenleme:
Muyo teşekkür ediyorum bilgi icin
umut evet devamlı dr kontrol altındaydım başka dra girmedim herşey dra bağlı o derse oluyor

Geçmiş olsun babada aynı şizoaffektif konuldu ama rapor cikartmadik daha belki ekpss ye girersem bende rapor çıkartabilirim sizoaffektif teşhisi koyulunca ömür boyu o teşhis kaliyomu sicilimizde bilgisi olan varmi

Banada yakın zamanda aynı teşhisi koydular tam olarak bilgim yok ama iyileştikten sonra sağlık bakanlığına dilekçe yaziyomussun sanirim o şekilde temize cikiliyo galiba

Yaklaşık 20 yılı aşkın süredir "sizoafektif bozukluk" teşhisiyle % 40 oranlı 1 yıl süreli raporumla engelli statüsünde çalışmaktayım.Son 3 yıl % 40 oran verildi.Bu sene yine Ekim veya Kasim ayında tekrar kurula gireceğim. Birde bu sene ilk defa doktorum raporun açıklama kısmına 20 yildir ilaç kullanıyor diye not düşmüş.Sormak istediğim 3 yıl ust uste 1 yıllık rapor verilirse 4. yıl sürekli rapor verilir mi Eğer bu sefer sürekli rapor verirlerse vergi indiriminden emekli olmayı planliyorum,Diğer şartlarım tutuyor

bende şizoaffektifim raporumu 2010 yılında aldım sürekli ağır engellidir raporum
bildiğim kadarıyla şizoaffektif rahatsızlığı olanlar genelde raporlar süreklidir

Teşekkürler artık görücez bakalım sürekli olursa çok iyi olur

Raporumu aldım 1 yıl sureli verdiler bilginize %65 ile aldım raporu

Evet kalıyor sicilde diye biliyorum doktor söyledi bana

Üst Alt