Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Şizoeffektif ve OKB için sağlık raporu alacağım. Muayenede neler olabilir?

terry28

Üye
Konular
12
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar merhaba ben şizoefektif ve okb rahatsızlığımdan dolayı engelli raporu alacağım.özel hastanede tedavi görüyorum.nasıl bir yol izlemem gerekiyor,muayene de neler oluyor benimle deneyimlerinizi paylaşarak yardımcı olurmusunuz?

ne için alacaksınız ? % 80 almamanızı öneriyorum ama ben deli gibi kpss çalışırım napar eder yüksek alır atanırım diyorsanız o zaman siz bilirsiniz ki bu tercihte bile sıkıntı ..çünkü bazı kısıtlamalar getiriyor.

hastalığımı belgeyebilmek ve engelli kadrosundan işe girmek için

EKPSS çok zor artık yada bana öyle geliyor... ben lisans ekpss 75 aldım ve pek ümidim yok şahsen boş gitti yani ,esktradan kısıtlama geldi..(şu an vardiyalı bir işte çalışamam ,yoğun sosyal ilişki gerektiren işlerdede çalışamam)

Özel hastanede tedavi görüyorum sağlık kurulu raporlarımı kabul etmedi ne yapabilirim

arkadaşlar merhaba.9 yıldır psikiyatri hastasıyım.1 senedir özel bir hastanede şizoaffektif bozukluk ve okb teşhisiyle tedavi oluyorum.haseki de heyete girdim epikriz ve ilaç raporlarımı kabul etmediler.engelli raporu almak istiyorum ne yapabilirim?özelde tedavi olupta engelli raporu alan var mı?

terry28

Bir süre de rapor almayı planladığınız hastanede takip edilin. Sizi tanısınlar. Oradaki doktorlar da tanıyı teyit etsinler. Muhtemelen kabul etmeme sebepleri budur.

Üst Alt