Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Şizofren arkadaşlar duyulan seslere karşılık verdiğinizde ne oluyor?

tb2nhf

Aktif Üye
Konular
82
Reaksiyonlar
96
arkadaşlar bu duydugumuz seslerle hic konuşmadım ama cok merak ediyorum duyulan sesle.konuşunca cevap veriyomu genelde babamın sesini duyuyorum konuşacam tecrübeli arkadaşlar cevaplarsa sevinirim

konuşursun karşılıklı ben obomayla konuşuyodum emir veriyordu

abi çok güldüm ya obama nedir. son level'e gelmişsin desene bölüm sonu canavarına gelmişsin :)

valla ilk kulagıma gelen sesle konuşacam levele gelen arkadaşlar levelin üstüde var unutmayın hastalık alevlenme döneminde yaşayan ölü sendromu var onu yaşadım bizzat şu an itibariyle şunu ögrendimki bu hastalıkta imkansız olamaz diye bi şey yoktur tamamen bilinc altı 6. his hastalıgı cok ciddiyim bu arada paranoya samimiyetin icin sagol bu hastalıkta inanılmaz yoktur unutmayın hasta olanlar bizi daha iyi anlar

ben hastanedeyken bana emir veren sese cevap olarak 'hayır' dediğimi hatırlıyorum, sonrasında kendimi yerde buldum kısa süreli şuur kaybı yaşadım.

şimdi ise müzik parçalarının seslerini duyuyorum bu yüzden biraz daha rahatım.

o seviyeye gelmedim ama gelenler olabilir

bende 1 saat süren halüşünasyon gördüm bide 20 dk süreli karınca oldum bu filimdeki yasanan olaylarım hepsi hayal ürünü degil gercektir desek yaridir yakın bi arkadaşımda yemin ediyo 6 ay boyunca yatakta arkasında yabancı bi adam uyumuş beterin beteri var yani

Arkadaşım bu sesler görüntüler insanın karekteri kişiligiyle baglantılıdır

dogru hocam zaten neye kafayı takıyorsan onu görüyor onu dinliyorsun

Üst Alt