Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Şizofren arkadaşlar duyulan seslere karşılık verdiğinizde ne oluyor?
arkadaşlar bu duydugumuz seslerle hic konuşmadım ama cok merak ediyorum duyulan sesle.konuşunca cevap veriyomu genelde babamın sesini duyuyorum konuşacam tecrübeli arkadaşlar cevaplarsa sevinirim
valla ilk kulagıma gelen sesle konuşacam levele gelen arkadaşlar levelin üstüde var unutmayın hastalık alevlenme döneminde yaşayan ölü sendromu var onu yaşadım bizzat şu an itibariyle şunu ögrendimki bu hastalıkta imkansız olamaz diye bi şey yoktur tamamen bilinc altı 6. his hastalıgı cok ciddiyim bu arada paranoya samimiyetin icin sagol bu hastalıkta inanılmaz yoktur unutmayın hasta olanlar bizi daha iyi anlar
bende 1 saat süren halüşünasyon gördüm bide 20 dk süreli karınca oldum bu filimdeki yasanan olaylarım hepsi hayal ürünü degil gercektir desek yaridir yakın bi arkadaşımda yemin ediyo 6 ay boyunca yatakta arkasında yabancı bi adam uyumuş beterin beteri var yani