Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Şizofren biri okul müdürü ve şube müdürü olabilir mi?

erbin

Üye
Konular
29
Reaksiyonlar
28
Şizofren biri Okul Müdürü olabilir mi ? Şizofren biri Milli Eğitimde Şube Müdürü olabilir mi ? Bu sorularımın cevabını bilen arkadaşlar bu sorularımı cevaplarsanız memnun olurum.

perseküsyon

Genel olarakta sordum. Kendim içimde sordum. Ben Milli Eğitimde 11 senelik memurum. Şizofren hastasıyım. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde Şube Müdürü olabilir miyim ?

Okul Müdürü olmak için öğretmen olman gerek, Şube müdürlüğünde ise;
[FONT=sans-serif]1)En az fakülte veya dört yıllık yüksekokul mezunu olmak,[/FONT]
[FONT=sans-serif]2) Son iki yıl Bakanlıkta görev yapmış olmak,[/FONT]
[FONT=sans-serif]3) Talim ve Terbiye Kurulu uzmanı, eğitim uzmanı, uzman, raportör, sivil savunma uzmanı veya okul müdürü görevinde iki; müdür başyardımcısı veya müdür yardımcısı görevlerinde ayrı ayrı veya toplamda üç; mimar, mühendis, biyolog, psikolog, istatistikçi, çözümleyici, programcı, araştırmacı, tekniker, şef veya sayman kadrosunda üç; öğretmen kadrosunda dört ya da bu alt bentte sayılan kadrolarda toplam dört yıldan az olmamak üzere asaleten görev yapmış olmak.
şartlarını yerine getirmen lazım sen yine de başvuru kılavuzunu incele. [/FONT]

Resmi olarak başvuru yaparsın ama mülakattaki komisyon üyeleri seni elerler diye düşünüyorum.

dünyalı

Bir yanlışın var arkadaşım. En az 5 yıllık görev süresi olan ve en az 2 yıllık üniversite mezunu olan bir memur, şube müdürü olmak için müracaat edebilir diye biliyorum. Şizofren hastası bir devlet memuru şube müdürlüğüne yükselebilir mi ? Ben bunun cevabını bilmiyorum.

Son düzenleme:
Üst Alt