Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Şizofren hastaları için açıktan üniversite taban puanı kaç?

sizofren

Üye
Konular
24
Reaksiyonlar
5
Ben şizofren hastasıyım ygs girdim acık öğretim fakültesine girmek için kac puan almam gerekiyor bir yerde okudum 100 puan yeterli diyor ama şizofren hastaları ıcın ibaresi yok yoksa giremiyor muyum 180 taban puanını aşamadım lütfen yardım edin cevabınızı bekliyorum

Yardımcı Olanlara şimdiden teşekkür ederim...

160 ve üzeri yeterli .. Hayırlısıyla girersin inşallah

Bende şizofreniyim Şuan 2.sınıftayım girersin hiç bir sıkıntı yaratmazlar

anlamadım şizofreni rahatsızlığı olanlara bir ayrıcalık mı var bende şizofreni hastasıyım 178 puan aldım bu rahatsızlığımın ne gibi bir etkisi olur ? ben açıktan adalet okumak istiyorum okuyabilirmiyim ? raporumu nereye vermeliyim ? yerleştirmede nasıl bir faydası var yardımcı olursanız sevinirim

taban puan kaç ben ygs 3 te 178 puan aldım yeterlimi ?

adalet bölümü yuksek puanla öğrenci alıyor kontenjanı var ben öyle girdim ilk tercihimden 2 yıl önce

bende sizofren hastasıyım adelet ikinci sınıfa gectim ole sifrenlere ayrıcalık felan yok sadece engelli bireylere kayıt ucreti alınmıyor hepsi bu

Üst Alt